התייעצות דחופה

התייעצות דחופה

הי,
ניסיתי להתחיל פעמיים סבב, פעם אחת בכלל לא הצליח להתחיל ובפעם השניה התחלתי, ואחרי8 ימים עם מנופור 600 הזקיק התפתח רק לגודל 12 מ"מ אז הפסקתי,

אחרי כמה חדשים חזרתי לטיפול טבעי ,התכנית בפרוטוקול היתה להתחיל טיפול הורמונלי רק ביום ה7 למחזור, הגעתי ביום ה7 למחזור,
והיה לי זקיק בגודל 16 מ"מ , אסטרדיול 749 ופרוגרסטרון 3.29
האחות אמרה לי להזדרז לקחת צטרוטייד כדי למנוע ביוץ,
הגעתי למחרת והאסטרדיול ירד ל351 והפרוגרסטרון עלה ל3.91
אבל באולטרסאונד הבטני שעשיתי הזקיק לא היה ברור, והאחות אמרה שלא שתיתי מספיק, ולבסוף אחרי חיפושים היא מדדה אותו מטושטש על 18 מ"מ.
למחרת כשהגעתי כבר לא היה זקיק ןהפרוגרסטרון עלה ל4.35 והאסטרדיול היה 358.
בדיוק אחרי 14 יום התחיל לי מחזור,

והשאלות שלי,
האם אפשר להסיק בברור מהנתונים שבייצתי בחודש הזה?
האם זה שהזקיק היה בגודל 16 7 ימים אחרי תחילת המחזור עשוי להעיד על בעיה - או שאולי הגוף שלי מפוצץ עדיין בהורמונים מהטיפול הקודם או שזו בכלל לא בעיה?
ודבר אחרון, אחרי תקופה של לפחות 6 חדשים שהמחזור שלי התקצר מ5 ימים ל2-3 ימים עם מעט דימום, הוא חזר לקודמתו , ול5 ימים עם דימום חזק, האם זה עשוי לרמז על שיפור במצב הפוריות שלי (כתוצאה מנסיון לתמוך בטיפול בדרכים טבעיות)?

76לילי

New member
הרופא חייב לתת לך תשובות על השאלות האלו

סבב שהתבטל ועוד סבב לא ברור מחייב תשובות והסברים מהרופא. האם זה סבב לקראת שאיבה ? לא יודעת להסביר אבל לפי העלייה של הפרוגסטרון נראה שהיה ביוץ - שיבדקו גם LH

a morph

New member
כן, בייצת

זקיק בגודל 16 אחרי 7 ימים לא מעיד על בעיה (לא הבנתי איזו בעיה?) וזה לא בגלל ההורמונים מלפני כמה חודשים... חווית בחודש הזה ביוץ קצת מוקדם, זה הכל.
אין קשר בין מספר ימי הדימום למצב הפוריות.

למעלה