התייעצות דחופה!

התייעצות דחופה!

שלום לכל חברי הפורום, רציתי להתייעץ איתכם לגביי משהו, אך אינני בטוחה שזהו הפורום הנכון. אז ככה: מזה 5 שנים שאני מנהלת מערכת יחסים עם אישה, האישה נשואה, ודתייה עם ילד. בטעות התגלה הדבר לבעלה והיא כמובן הכחישה, וכעת עליי למצוא מישהו ש"ישחק אותה בן זוגי" אינני רוצה מישהו אחר, אין לי בעיה למצוא חבר, אבל מן הסתם שכל חבר שיהיה לי ירצה במגע מיני עמי, ואין לי כל רצון בכך. האישה כרגע רוצה להשאר בנישואים שלהם, ואין לי כל כוונה מצפונית לגרום להם לגרושים ולילד להשאר ללא אבא בחייו. מה דעתכם? מה עליי לעשות? האישה אומרת שהפתרון היחידי הוא שאני אמצא חבר. אני חושבת להיות עם מישהו שנמצא בסיטואציה כמו שלי, ולכן לא נזדקק למגע מיני אלא רק לכישורי משחק מעולים :) איפה אפשר למצוא כזה דבר? זה מציאותי לחיות ככה עד שיימצא פתרון אחר? תודה חבר'ה

כיסוי הדדי

כיסוי הדדי בין לסבית ובין הומו אינו דבר חדש. אני מכיר איש בן 50 פלוס שנשוי ללסבית כבר הרבה שנים (אם הם לא התגרשו בינתיים, כבר מזמן לא דברתי איתו). בזמנו הוא פרסם ב"מעריב" מדור "ידידות" מודעה בדיוק כמו זאת שלך והם התחתנו רק כדי לרָצות את הסביבה. אז זה עובד. אבל אלו חיים לא קלים. וגם - זה התאים יותר לחברה הישראלית של שנות השבעים, שכמעט כולם היו בארון. במקרה שלך זה יהיה פתרון זמני לבעיה דוחקת. בהצלחה! פורטי

סורנטו

New member
פורטי , אני מעריכה את התגובות שלך, תמיד

בזמן ובמקום הנכון. (והן גם עוזרות לרוב כמו לי...) סופשבוע נעים,

yosef 30

New member
שבת שלום לשואלת השאלות

האם זו האהבה שאת רוצה בחייך
אהבה שהיא תחת משחק
מאוד קשה להיות בתפקיד אחר רוב היום על מנת לקבל משהו ריגעי וזמני. מערכת היחסים שלכם היא בלתי שיוויונית. היא נשארת עם בעלה ואת זאת שתצטרכי ללכת ולהתחיל לחפש לך כל מיני פרטנרים על מנת לקבל ממנה עוד קצת. אני מאמין שאפשר למצוא מישהו שישחק איתך את המשחק - אך עד מתי אני שואל
עד מתי תרצי ותסכימי לקבל אהבה חלקית
ולמה לך לקבל משהו חילקי
לא יודע בת כמה את, אך החיים מלאים לפניינו, מדוע להסתפק במועט ולא רק שזה מועט זה גם קשה
לדעתי זה פשוט סבל. האם את בארון
זו האהבה הראשונה שלך
מאחל לך שבת מלאת אור. יוסף.

שלום

זו האהבה היחידה שלי, אהבה שעברה המון עליות ומורדות, פרידות וחזרות. אהבה שבכל פרידה ניסתי למצוא זוגיות אחרת ואף פעם לא מצאתי את מה שהיא גורמת לי להרגיש. אני מוכנה לקבל את ה'משחק' הזה כמו שאתם קוראים לזה, בשביל הזוגיות הזו. אני לא בארון, אמנם לא יצאתי רשמית והצהרתי לפני אנשים, אבל המשפחה הקרובה יודעת על הרגשות האלה. אני יודעת שזה נראה משחק מהצד, אבל זה לא. היא לא מוכנה לצאת להתמודד עם העולם שיקראו לה לסבית, שיסתכלו עליה בצורה כזו. גם לה קשה כל העניין של לחיות עם גבר שהיא לא אוהבת, והכבוד והגאווה שלה פוגעים בי ובה. אבל מה לעשות? אנחנו כבר 5 שנים מנסות לסיים את הקשר ואי אפשר. זה חזק מידי, זה נפשי מידי. אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי פה, ואולי כן מבין את מצבי- אשמח לקבל עזרה. שבוע טוב

מתקתק99

New member
סיפור כיסוי...

ערב טוב לך (וגם לכל חברי\ות הפורום...), אני מבין את מה שאת עוברת ואני מבין עד כמה רגש ומשיכה חזקים יכולים לנטרל אותנו מפרופורציות בחיים ומלהיות מעשיים בחיים. זה נחמד לתקופת מה... באיזה שהוא שלב, מצב כזה יכול להוליד גם 'פיצוץ' גדול וכואב ביניכן. פיצוץ, שטרם חוויתן עד כה. את צריכה לשאול את עצמך, עד כמה את מוכנה לחיות במצב שזה ? מצד אחד לבלות רגעים מסויימים עם אהובתך ומצד שני, לבלות רגעים אנוסים עם פרטנר המשמש ככיסוי לאהבתכן. ונגיד שתמצאי גיי, שיסכים לעזור ולתמוך בך. האם זו הזוגיות שפיללת לה? מתאים לך (בינך לבין עצמך) לחיות בשקר ? להיות בקשר עם אישה נשואה שגם לא מראה סימנים או נכונות לממש מעבר לקיים את הקשר ביניכן ? אני רואה בזה קצת מן הניצול, קצת אגואיזם, חוסר בגרות מסויים, חוסר בשלות והכרה בנושא המיני שלה - כלפי עצמה וכלפייך. דבר אחר, זה לא שאני מתכוון לשפוט אותך לחובה או לזכות...אבל, תארי לך סיטואציה מכיוון אחר, מכיוון הבעל של אהובתך במקרה הזה, איך היית מרגישה במקומו - אם היית מגלה... ?! האם במשך כל חמשת השנים לא הגעת לתובנה, שהסיטואציה הזו לא נכונה לך ?! שזה לא כל כך מוסרי \ נכון לשמש כצלע שלישית ?! את חיה בשלום עם עצמך בעניין ?! איך היית מייעצת לחברה טובה עם סיפור שכזה לפעול ?! את צריכה לעשות פאוזה עם עצמך, לשקול את כל הדברים מחדש, לבחון את עצמך כבן אדם בעולם, לאיזו בת אדם את שואפת להיות, מה המוטו שלך בחיים בנושא זה. את צריכה תמיד לשים את עצמך במרכז התמונה. לרצות, לכוון ולפעול למען לקבל את ה-הכי טוב והכי נכון בשבילך. תעריכי את עצמך נכון וכמו במקרה הזה, אל תתפשרי לשמש כצלע שלישית. כי בשורה תחתונה, היא זו השולטת בקשר וגורמת לך לחבור לבן אדם נוסף למען... קשר צריך לבוא ממקום נקי, ממקום שלם, של כמעט שווה בשווה. את התשובה לבעיה - את יודעת. היישום בשטח - קשה, כואב ואפילו מתסכל. ראי קשר זה כשיעור מאלף בחיים...והמשיכי בחייך...בשבילך ובשבילה תגדילי ראש. תודי על מה שהיה...והמשיכי הלאה...מבלי להסתכל לאחור. כל טוב...ובהצלחה...

yosef 30

New member
הופה הופה הופה - תראו מי פה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif.

טוב לחוש ברוח שלך מדיי פעם מתקתקי..... אל תעלם להרבה זמן... חיבוק גדול
יוסף.

למעלה