התייעצות בעניין לימודי מידענות

גולית1968

New member
התייעצות בעניין לימודי מידענות

שלום! בעבר הרחוק רציתי ללמוד ספרנות ולא עשיתי זאת, מאז העולם התקדם (וגם אני) ואני מאד מתעניינת בלימודי מידענות. יש לי תואר ראשון במדעי הרוח והחברה. אני גרה בירושלים וקשה לי להגיע לבר אילן על מנת ללמוד לתואר שני. האם מבחינה מקצועית הקורסים שמעניקים תעודה בלבד (ולא תואר) כדוגמת הקורס של לימודי ההמשך של האוני' הפתוחה שווים? האם מעסיקים תמיד רוצים מידען עם תואר או שלימודי תעודה זה גם בסדר? תודה

חייםלוי

Member
מנהל
אני לא מכיר את הקורס של האוניברסיטה

הפתוחה. לימודי תעודה בהחלט נחשבים, יש קורס לא רע בדוד ילין בירושלים. אני מכיר חלק מן המרצים בו והם טובים מאד.

abcd80

New member
אממ

בעיקרון לימודי התעודה טובים גם (ממה ששמעתי שיש בבית ברל) אבל מה שמכריע את הכף זה תואר שני. תואר שני "נחשב" יותר מבחינת שוק העבודה.בד"כ מעסיק יעדיף מידען עם תואר שני מאשר מידען שלמד לימודי תעודה. גם לי היתה הדילמה הזו בין תואר שני ללימודי תעודה אבל החלטתי ללכת על תואר שני בסופו של דבר.

אני אספר לך מה אני מתכוונת

לעשות בשנה הבאה. כן, אני ירושלמית (בכאילו), למדתי תואר ראשון בעברית ואני הולכת ללמוד שנה הבאה מידענות (שנה א) בחיפה. תיקנתי היטב את האוטו שלי שלא יעשה בעיות כשהוא יעלה על כביש 6 ואני הולכת להעביר יומיים בשבוע אצל אחי שגר בחיפה. אני מודה שאני עדיין לא יודעת מה המערכת שלי, קורסי החובה והאם אני אצליח בכלל לעמוד במתכונת כזו של לימודים. אבל, אני מאמינה שהכל אפשרי. בהצלחה לך.

גולית1968

New member
וואו! בהצלחה רבה רבה!!!

איזו הקרבה. אני לא יכולה להרשות לעצמי את זה. אפילו לבר אילן קשה לי להגיע. אני לא נוהגת ואני אמא לארבעה מתבגרים שצריכים אותי. למה לעזעזל העברית סגרו את החוג הזה בדיוק כשהתחלתי להתעניין????????

למעלה