התייעצות...בבקשה..

lighthope

New member
התייעצות...בבקשה..

אני לא מרבה לכתוב כאן בדרך כלל, אך יש לי בעיה שהייתי רוצה מאוד לשמוע את דעתכן. בעשרה חודשים אחרונים עברתי 3 הסטרוסקופיות, גרידה, ועוד כמה הזרעות בדרך. וסיפור ארוך של כאבי בטן, שאף רופא לא ידע להסביר לי מאיפה הם באים. בהסטר' האחרונה שלי הסירו הדבקויות מחלל הרחם, שאחריה סבלתי יותר מחודש מכאבי בטן נוראים, ומחזורים דלילים - (אולי הדבקויות שחזרו???). הזרעה אחרונה כמובן נכשלה. אני מתלבטת מאוד אם לבקש שיבדקו לי שוב את חלל הרחם, או להמשיך בטיפולים. החשש הגדול ביותר שלי הוא מפני פלישה חדשה לרחם שהוא כל כך רגיש עכשיו (וכל פלישה לרחם יכולה להחמיר את המצב). הסט' אחרונה היתה בספטמבר. מצד שני, להמשיך בטיפולים כשמשהו לא תקין ברחם, זה ממש חסר טעם...... מין מעגל קסמים שכזה.... מה אתן חושבות בעניין?? ..האמת...ממש לא יודעת איך לצאת מזה...

אני חושבת ש...

אני ממש לא מבינה בעניין אבל נשמע לי שאם ישנה בעיה ברחם חבל לעבור טיפולים שהסיכוי להצלחתם נמוך. אני הייתי מתייעמת עם רופא

כדאי ללכת למומחה

אני שמעתי על פרופ' גולדנברג, שהוא מומחה בעל שם עולמי בהסטוסקופיה. כדאי לקבוע אתו פגישה, להביא את כל החומר ולהתייעץ אתו. יש לי את הטלפון של המרפאה שלו אם את רוצה (אני רציתי ללכת אליו, אבל כשהצטרכתי לעשות את הבדיקה הוא היה בחו"ל אז עשיתי אצל משהו אחר)

lighthope

New member
האמת, אני לא הייתי אצל הרופא הזה

אף פעם, אבל ממה שהתרשמתי מחוויות של בנות אצלו, הבנתי שבאמת הוא מומחה גדול בתחומו אבל הוא גם ימהר להמליץ לפלוש לתוך הרחם ולראות מה יש בתוכו (לא בהכרח עם הצדקה), זה נכון או שאני סתם משמיצה??? וההתלבטות שלי זה אם בכלל לפלוש לרחם...יש סיכוי שיש בעיה, אבל גם סיכוי שלא.

lighthope

New member
תודה לכן בנות על התגובה..

אני שמחה שמישהי לפחות התייחסה אלי כאן בפורום, למרות שלא ממש מכירים אותי כאן.......

debby12

New member
מנהל
אני מסכימה איתך בנקודה הזאת

אני לא מכירה את גולדנברג אישית. אבל ההיגיון נותן שאם הוא מומחה להיסטרוסקופיה אז מן הסתם הפתרון המומלץ שלו לכל דבר יהיה....עוד היסטרוסקופיה [פשוט כי תפיסת העולם שלו ממוקדת סביב זה]. אני הייתי מתייעצת דוקא עם מישהו שאיננו מומחה להיסטרוס'

רומי 007

New member
מנסיונן של חברות

שלי שעברו היסטרוסקופיות אצל גולנברג - אכן מדובר במומחה רציני ואכן מדובר במרופא שממהר מאוד לערוך היסטרוסקופיות. חברה שלי שהיתה אצלו בקליניקה להתייעצות סיימה את ההתייעצות בהיסטרוסקופיה ספונטנית אצלו בקליניקה. כמובן שהוא לא הודיע לה שהיא עשויה לעבור את הבדיקה עוד באותו היום, הבטיח שזה "צ'יק צ'ק" ושכח לציין שחלק מהבנות מפתחות כאבים וזקוקות ליום חופש אח"כ. אז זה האיש: מעולה בתחומו וקצת מלחיץ בהתנהגותו. הייתי הולכת אליו דרך בית החולים תוך התכוננות נפשית לבדיקה.

למעלה