התייעצות איתכם

dafchuk

New member
התייעצות איתכם

אני עובדת במוקד בנקאי כעובדת כוח אדם כבר יותר משנה.הוצע לי להתקבל למוקד בנקאי אחר כעובדת בנק. התנאים שם יותר טובים,אבל זה כמו דריכה במקום ולא ממש קידום. מה הייתם עושים???

העצה שלי במקרים כאלו

היא לחשוב על היתרונות והחסרונות של כל עבודה ולהחליט בהתאם. איך המוקד החדש מבחינת השכר? אם השכר יותר גבוה אולי עדיף לך "לסבול" את זה שלא מדובר בקידום, להרוויח קצת יותר ובעתיד אולי תקודמי שם. תנאים יותר טובים זה כבר משהו ששווה לשקול בגללו מה גם שלא ציינת אילו אפשרויות יש לך במוקד הנוכחי, יש אפשרות שתקודמי שם בקרוב? בקיצור, צריך לחשוב ולעשות שיקול רציונאלי. בהצלחה ואל תשכחי לעדכן אותנו

בכל אופן

חברת כ"א היא עניין נזיל - יכול להיות שעוד יומיים תזכה במכרז חברה חדשה ואז הרבה מהעובדים ימצאו את עצמם בדרך החוצה. הבעיה העיקרית עם חברת כוח אדם היא שאי אפשר להתקדם מעבר לתפקידים שמוצאים בחברת כ"א עצמה. בתור עובדת ישירה של הבנק קיימות הרבה יותר אפשרויות קידום. אז אולי נדמה שזו דריכה במקום אבל בעתיד זה ישתלם, הן מבחינת תנאים ושכר והן מבחינת אפשרויות קידום

dafchuk

New member
בכל מקרה זה בדיסקונט

ואני כמעט בטוחה שמישהי כאן אמרה שהם מפטרים אחרי 5 שנים. הבחורה שהתקשרה אליי בקשר למשרה אמרה שהיא לא שמעה על דבר כזה... פשוט במוקד שלי יש לי הרבה חברים ואולי איזה קידום קטן...אבל עדיין אהיה עובדת כ"א. סתם מתוך עניין- אם יש כאן עובדי מוקד דיסקונט,אילו תנאים סוציאליים אתם מקבלים?

dafchuk

New member
עידכון....

הודיעו לי היום בעבודה שהועברתי למחלקה אחרת.השכר יותר גבוה (למרות שזה לא "קידום") והסמכויות הרבה יותר רחבות...וזאת אחרי שאמרתי למנהלת משאבי אנוש שהוצע לי לעבוד בדיסקונט...פתאום: "אה,כן,אני צריכה להגיד לך שעברת את הראיון"....

YARIT2222

New member
היי אני עברתי את המבחנים בדיסקונט

וחתמתי על חוזה עבודה והיה בפירוש רשום שתקופת העסקה היא ל5 שנים בלבד, לצערי ככה זה עובד במקומות ממשלתיים ובבנקים וגם לא היו תנאים סוציאלים כמו קרן פנסיה והשכר עמד על 20.5 ש"ח לשעה!

dafchuk

New member
אז אם אין פנסיה,אז מה שווה

להיות עובד בנק? עד עכשיו התפקיד שלי לא היה בעל סמכויות בכלל.כל משהו קטן,הלקוח היה יכול להגיד לי "תרשמי לשושנה שתתקשר אלי" והיו הרבה דברים שלא יכולתי לעשות. בתפקיד החדש השכר יותר גבוה (25 שקל לשעה) ואני עושה את כל העבודה הסניפית הבנקאי. אני הכתובת האחרונה ויש הרבה שיקול דעת והגדלת ראש, שזה בעצם מה שחיפשתי. אשמח אם תספרי לי על העבודה בדיסקונט מבחינת סמכויות ותנאים, אם תרצי- במסר...

למעלה