התייעצות איתכם

mestel

New member
התייעצות איתכם

במהלך שיעורי הנהיגה זה לא כל כך קרה.. אבל עכשיו שאני נוהג רק עם המלווה...זה קורה לי המון!! הדבר הוא כאשר אני מגיע בכביש עירונית אני נגיד על 60-65 גג... ויש לי רמזור...והכביש ידוע שנוסעים בו די מהר.. והרמזור ירוק.. איך אני יכול להיות מוכן לזה שיהיה אדום פתאום מה לעשות!?!?1

Wing Chan

New member
כבר מרחוק מוריד את הרגל מהגז

ככה ב50 מטר או משהו לפני הרמזור אתה מוריד את הרגל מהגז, 10 מטר לפניו אתה לוחץ גז כדי לעבור אותו גם אם הוא יהבהב או יהיה כתום (ואתה כבר תהיה בתוך הצומת אז במילא לא תוכל לעצור) אבל נחכה לתשובה ממבינים יותר

danihashamen

New member
המממ..

אני יכול להגיד לך מה אני עושה אני נוסע רגיל, נשאר באותה מהירות.. אולי אפילו טיפה מפחית, אבל לא במידה דרסטית, ואז זה תלוי במרחק מהצומת. ז"א, אם אני אהיה קרוב לצומת, והירוק יתחיל להבהב, ברור שאני אעבור, ירוק מהבהב זה עדיין מהבהב.. ואני עדיין עובר גם בכתום מוקדם [לא כתום שעומד להיות אדום], כאילו שהירוק משתנה לכתום ואני איזה 2 מטר מהצומת, אני עובר כמה שיותר מהר כדי לפנות את הצומת. לא חושב שאפשר ממש להתכונן לשינוי הרמזור.. צריך פשוט להיות עירניים, ולהפעיל שיקול דעת.

be_roo

New member
הערכות מרחק ומהירות זה מהדברים

שדורשים זמן ותרגול רב לפני שלומדים לדעת כיצד לשנות את מהירות הרכב כדי להספיק או לעצור בזמן או לעבור בזמן.

למעלה