התייעצות אימוץ

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

marx04

New member
נראית חמודה

שלום לך,

בד"כ מה שרואים, מה ששומעים ומה שמרגישים - זה מה שבאמת יש.
אם היא היתה נוחה ולא תוקפנית, והתמסרה לליטופים, סביר להניח שאכן יש לה אופי נוח, במיוחד אם זו היתה הפעם הראשונה שבה היא פגשה אתכם ושהפגישה היתה בטריטוריה שלה (בית החברים שאומנים אותה) ולא ברחוב בחוץ.
על פי המראה (אוזניים, כפות רגליים, צבע) נראה שהיא מעורבת עם רועה גרמני, אם כי נראה לי שהמימדים שלה קטנים משל רועה גרמני.

בברכה,

אורי.

mgirl

New member
חן חן!

giri

New member
מגזע סוכריה

מה את צריכה לדעת גזע? נראית מתוקה לגמרי.
כמה מחשבות:
לפי הגודל שלה בגיל הזה, היא אולי תהיה קטנה יותר מרועה גרמני אבל בהחלט כלבה בינונית אם לא גדולה. תחשבו אם זה מתאים לכם.
גם גורה בת חצי שנה שכבר די מחונכת לצרכים דורשת יותר תשומת לב והתעסקות מכלב בוגר. זה לא בהכרח רע - פשוט משהו שכדאי לקחת בחשבון. גורים הם כמו ילדים וצריך להתכונן נפשית לשובבות ובדיקת גבולות.
אם היא כלבה גדולה, בהכללה גסה ניתן לצפות להתנהגות מאד גורית עד גיל שנתיים (וזה באמת תלוי בכלב). נובה שלנו בינונית בגודלה ולא הורידה את ההיפר עד שהיתה בת שלוש, וגם אז נותרה מאד אנרגטית. גוזר בן שנה ותשעה חודשים, בגובה של שולחן האוכל, ומתנהג כמו גור גמור בהרבה מצבים (מתרגש מעצמו, משתובב כמו גור, מסתבך ברגליים וכו'). יש לו גם שפת גוף מאד גורית, דבר שאנשים שמים לב ומעירים עליו (איזה גור ענקי יש לכם! וכו'). אז זה יכול להיות מאתגר לכמה שנים. אבל גם מאד כיף.
&nbsp
אני ממליצה מאד שכאשר תאמצו, תקחו כמה שיעורים עם מאלף טוב שמתאים לכם.
אני גם ממליצה (אחרי שהתנסיתי גם וגם) שתלכו על אילוף חיובי.

mgirl

New member
הגזע לא משנה בכלל

סתם מסקרנות ומרצון לנחש באיזה גודל תהיה.
הוטרינר שהיא פגשה אתמול מסכים איתך לגבי הגודל הבינוני, ההערכה היא בערך 25 ק"ג בגודל מלא. זה מצוין מבחינתנו.
הסתכלתי אתמול המון על אילוף חיובי ובאמת נשמע שזה הסגנון שהכי מתאים לנו. If you don't mind me saying, זה גם בערך הסגנון שאנחנו משתמשים בו עם הילדה רק בלי הקליקר.

giri

New member
שיא ההגיוני

ואם כבר בקריצה, חיזוק חיובי לא חייב להיות קליקר - חטיף, צעצוע, מילה טובה - או, כמו במפץ הגדול, חטיפי שוקולד

למעלה