התייחסות בבקשה

אורנה1

New member
התייחסות בבקשה

זה אולי לא מתאים לפורום הזה, אבי יש לי שאלה שאני מתחבטת בה כבר הרבה זמן. השאלה היא: מי אמור לשלם??? אומרים לי הגבר זה שצריך לשלם. אני לא פמניסטית מוצהרת, אבל שואלת למה הגבר זה שצריך לשלם, כי הרי אנחנו גם נהנות מעצם המפגש ולהיות ביחד... למה הוא צריך לשלם, אם זה במלון, אם זה בארוחות או בכל דבר אחר... כי הרי אהבה אסורה בסופו של דבר עולה גם הרבה כסף. ומצד שני, את חוששת שיפגע אם תציעי. להתייחסותכם אודה.

דיאבלו

New member
מזת`ומרת!!!

משלמים ביחד לא?? פעם את ופעם הוא ואם הוא יפגע? שיקח פנדל מה השטויות האלה בכלל שניכם נהנים ושניכם משלמים ואין קשר לפמניזם

אורנה1

New member
ידעתי.....

ידעתי.... רק שאמרו לי אחרת. רציתי פשוט לשמוע דיעות שונות.

בעיקרון......

דיאבלו צודק....אבל יש גם להתחשב באספקטים אחרים חוץ מהאספקט הפמיניסטי שלפתע דיאבלו `אימץ` לליבו כי קל לו איתו. א.מצב כלכלי של השניים, ובמיוחד אם האשה איננה אישה עובדת. היש להעלות על הדעת שתבקש מבעלה את מימון גיוון חייה? האם בגלל שאיננה עובדת לא מגיע לה לגוון את חייה? ב.האמור בסעיף א נכון גם הפוך ביחס לגבר שהכנסותיו מוגבלות או שאיננו עובד ואילו אהובתו אמידה. באופן אישי בלבד הייתי מרגיש רע עם אישה שתשלם עבורי, אבל זה בהחלט אישי ולא שייך לנושא המאהבת בלבד--לא אחייה ע``ח רעייתי או כל אישה אם לא אהיה נשוי. זאת הדרך שאימצתי לעצמי מאז השחרור מהשרות הצבאי.נרשמתי ללימודים גבוהים ורצה הגורל שהתחתנתי מיד, בהיותי סטודנט.ההחלטה להתחתן כסטודנט היתה עם קבלת ההכרעה שעלי , בעקבות נישואי להתחיל לעבוד כל לילה ושבתות כדישאשתי לא תפרנס אותי ולא תזמין אותי לסרט או מועדון לילה. אינני מסכים לכל השוויון הפמניסטי אך מאידך יש גם לאשה בחיי כמה `זכויות` שלא היו לה אם היתה בוחרת בגישה הפמניסטית.

תזרמי עם זה ~~~~~~~~~~~~~~~

מה שבא, בא............. איך שבא, בא............ למי שיש, משלם.......... אין חוקים, הכל בלב..... יש ``תשלום`` שהוא מעבר לכסף, לא?

אורמור

New member
גם לדעתי אין חוקים..

הכל לפי העיניין.. ההדדיות צריכה להיות כללית..לא התחשבנות מתמטית אור

למעלה