התייבשנו

• פותח הנושא SHEX
  • פורסם בתאריך

SHEX

New member
התייבשנו ../images/Emo95.gif

פעם (אפשר לחשוב כמה זמן אני בפורום...) היה פה הרבה יותר שמח... כל הזמן נוספו הודעות ותגובות... עכשיו משעמם פה... בואו נחיה את הפורום!!! מי בעד?

SHEX

New member
אני בא למסיבאפי!../images/Emo95.gif

זה סופי - חשבתי שאולי לא יתנו לי כי אני לא הכי אמור לעשות דברים שאני אוהב במשך אוגוסט אבל שאלתי את ההורים ומותר לי לבוא למסיבאפי! יי לי!!

BlaT©

New member
כיף לך...../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אני עדיין לא יודעת.

צודק ../images/Emo54.gif

התייבשנו בצורה לא נורמלית! וזה נראה לי קרה כי אתם לא הייתם פה הרבה זמן... בכל מקרה, אני בעד להחיות אותו!

SHEX

New member
זו הודעה להפסקת הבצורת בפורום../images/Emo95.gif

אממממ אז על מה מדברים בפורום שהתייבש? טוב אני יודע - כל אחד עכשיו רושם משהו שמעניין אותואו סתם בא לו לדבר עליו וכוווּלם אבל באמת כוּלם מגיבים! אממממ משוּ מעניין... לי יש עבודה מאוווד מעניינת על התפתחות הקונצ'רטו מבאך ועד מוצארט (בעעעעע) אתם מוזמנים לשלוח תגובות עידוד...

SaberTooth

New member
אני לא...

כאילו... משכנו את זה הרבה יותר מידי זמן. גם כשאתם הצטרפתם הפורום היה מת, וזו הייתה התעוררות חד פעמית. Everything comes to an end.

NO! ../images/Emo54.gif

It can't be the end! We need to keep working on waking this forum up! יאללה, אני אספר משו. אני הולכת לניצנים ביום חמישי ומחר לים ולמחזמר גריז של בית צבי!!!! והולך להיות לי מאוד מאוד כיף! אה וביום רביעי אולי אני הולכת לחוף תל ברוך לדבר הזה של סלקום! איזה כיף לי!

NitsNats©

New member
ליהי! |חלב||מיוחדת|

למה לא אמרת לי קודם שאת הולכת להיהודים בניצנים?! אני כבר מאתמול מחפשת מישהו שהולך ויש לו כרטיס והכל. מצאתי לעצמי כרטיס ואין לי עם מי להיות שם. הממ... דברי איתי על זה, קיי?

buffgirl

New member
אף אחד לא מכריח אותך ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

להיות פה. באמת שלא. וזה לא נאמר בכעס או משהו כזה, אבל חבל שאת מפרסמת דברים כאלה. אם ככה את מרגישה, אז באמת, בשיא השלווה, ההבנה, והחברות. אם ככה את מרגישה אז אל תהיי פה.

SHEX

New member
נו כבר!../images/Emo95.gif

קשה לכם לכתוב משהו שמעניין אתכם

למעלה