התייאשתי !!

mash18

New member
התייאשתי !!

חודשיים אחרי הניתוח אני לא מרגישה בכלל בכלל הגבלה אוכלת מה שבא לי וכמה שבא לי. אני אמרתי לרופא היא אמרה את צריכה להשתדל מה זאת אומרת ?! אם לפני הניתוח לא הצלחתי להשתדל? מה הקטע? אני ממש מיואשת. חשבתי אחרי שאסגור חמש תיהיה הגבלה מסויימת אבל אין כלום. אני אוכלת כמו סוס. מה יהיה התייאשתי.

מבינה אותך לגמרי

אני 4 חודשים לא הרגשתי כלום, הלכתי כל שבועיים לסגירה וכלום נאדה - עלית 2 קילו ואכלתי את עצמי לדעת (להספיק לפני שיגמר) רק בסגירה של 9.5 הרגשתי הגבלה ובינתיים ירדתי 18 קילו בתקופה יחסית קצרה (4-5 חודשים). לא להתייאש - רק סבלנות.

אופירA

New member
מנהל
אין ברירה אלא להתייאש

אם אינך רוצה לחכות בסבלנות להגבלה שתגיע. אמנם הסבירו לך שההגבלה מגיעה בתהליך של סגירות, ולא בסגירה הראשונה, אבל את בכל זאת מיואשת אחרי הסגירה הראשונה כי אין הגבלה. אם תחליטי לא להתייאש, תמשיכי לסגור כל 4 שבועות, ותגיעי להגבלה. זה הקטע של טבעת: להמשיך לסגור. ההגבלה מגיעה בהמשך.

רוייקו

New member
יאוש זמני

איזה מזל שהיאוש פה הוא זמני, אה ?? תזכרי גם שאמרנו לך "זמני" חודשיים מהניתוח זה כלום זמן: רוב המנותחים מגיעים להגבלה הרצויה לאחר ארבעה חודשים. זאת מהסיבה שאי אפשר לסגור בבת אחת והתהליך כולל כניסה הדרגתית יותר מאשר בניתוח האחרים חסרי הטבעת. היתרון פה על פני הפרוצדורות האחרות היא בכך שתמיד אפשר להגביל עוד ואת בקושי התחלת וכבר מיואשת. המשיכי ללכת לסגירות ועדכני אותנו בשלב שבו זה יגיע. אותי תמיד מעניינת התגובה של המיואשים שצועקים פה: אין לי הגבלה עם הטבעת, אני מיואשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שבת שלום

למעלה