התיחסות לפורום

סמדר54

New member
התיחסות לפורום

1. אין ספק שזה ממש נורא שראש המועצה לא מתפקד. מבחינתי חוסר תפקוד זה אפילו לא לדווח לנו ציבור הבוחרים מה עשה. יש איפול מוחלט על התנהלות המועצה וראוי לדעתי שגם חברי הסיעות יקימו קול צעקה וינהלו קמפיין למען עשיה לפחות כמו קמפיין למען הבחירה. 2. יצא לי לדבר עם מספר מחלקות במועצה שמהם בקשתי תשובות לענינים כאלו ואחרים. אם עונים ומשאירים הודעות אז לא תמיד חוזרים. אם מטלפנים ואין צשובה אז עונה המענה הקולי שא ניתן להשאיר הודעות ואם כבר ענו אז אין תשובות כי "המועצה עדין לא עובדת". 3. פניה למנהלי הפורום - יש לי לפעמים תחושה שהפורום נועד עבורכם . אין צורך להגיב לכל דבר . יום טוב

Master Stav

New member
התייחסות להתייחסות

הפורום אכן נועד לנו מנהלי הפורום כמו לכול תושבי היישוב ....אלא מה ברור שכן התגובות שלנו ושל אחריםנועשו להביע דיעה לשם כך הוקם הפורום בנתיים אנו מצליחים לא רע בפרוייקטים שלקחנו על עצמנו לגבי ראש המועצה מסכים איתך וכך גם לגבי חלק מהניבחרים לגבי השיוך של סעיפים 1 ו2 לסעיף 3 צר לי אך לא הבנתי את כוונתך לחלוטין .

sharonng

New member
מעט הבהרות

סמדר שלום, לצערי, אני מצטרף להרגשתך שראש מועצה לא מתפקד ומשליך את חוסר תיפקודו על כל מחלקות המועצה זה דבר גרוע מאוד לנו התושבים. עם זאת אני נמצא בקשר מתמיד עם חלק מחברי המועצה הנבחרים שעושים רבות על מנת להעלות את התנהלות המועצה על פסים תקינים. כולי תקווה שנצליח לגרום לראש המועצה הנבחר להבין שיש דרך נאותה לנהל את פעולות המועצה, אחרת כל אחד מאיתנו יסבול באופן זה או אחר מתיפקודה הלקוי. בברכת הצלחה, שרון ניר-גנש

למעלה