התיבשתי....

התיבשתי....

במשך שעה ליד הטלפון הציבורי בניסיון לתפוס את וילנה(ארכיון ארכיון) עם כרטיסים דפוקים של ברק שהפקידה בדואר שיכנעה אותי לקנות(למה הקשבתי לה??) עד שנשברתי(טוב כמה כבר בן אדם יכול ללחוץ על כפתורים עם כל הזיעה) זהו זה אני חוזרת לבזק( מישהו רוצה כרטיסים של ברק נשאר לי).הייתי שוב בשגרירות, הפקידה אמרה לא אין ארכיון בשוינינאס, הכל צריך להיות בוילנה ובוילנה כתבו שאין להם ולא זה לא בבילורוס,הקיצר חברה נתקעתי במילכוד זליג(זה הכי קדום באילן)ואני מתה להגיע יותר מוקדם ממנו!!!!!!!!! איך זה שבגואיש גן כן יש תזכורות לרישומים והליטאים אומרים שאין להם???? שלכם חנה גונן המתאוששת

באמת שתיתי בקבוק שלם של נביעות

אבל לפחות בבזק הקודים יותר פשוטים והם עונים מיד במרכזיה, מברק הספיק לי זהו לא עוד פעם נו וי,בתור פיצוי התישבתי קצת על הגואיש גן וליקטתי כתובות של אנשים מהדביוטים ויש לי עוד כל מיני כיווני ניסיון.אההה(IT WAS HARD LONG DAYYYY) מה לא מוכנים לעשות בשביל גניאולוגיה. שלכם חנה גונן המאוששת

כוכה

New member
שוונציאן

שוונציאן והארכיונים בליטא מה לעשות חנה, כאלה הם. בשעתו שלחתי פקס לגלינה ברנוביץ (נדמה לי שזה שמה) מנהלת הארכיון הלאומי ההיסטורי בוילנה. ענתה לי מאד יפה בפקס חוזר ותוך זמן קצר, (אנסה למצוא את הפרטים שלה). אבל שום מידע לא יצא מזה. חוץ מזה יש סיבה, המקום הזה נע מיד ליד: עד המהפכה היה תחת רוסיה, אח"כ עבר לפולין, ב39´ עבר לרוסיה וב 41´ לגרמניה הנאצית עד שחזר ב 45´ לליטא תחת ברית-המועצות.

כן הרויחו 80 שח שעלו לי הכרטיסים ..

האלה אבל כל העסק הזה באמת עושה לי סחרחורת איך זה שבגואיש גן אני כן מוצאת מיכנוביץ והם טוענים שאין להם, לא נראה לי בכלל(להלחמים בכלל קשה לקבל לא כתשובה ראשונה,אנחנו אוהבים למצות הכל) אולי בכלל צריך לפנות לארכיון הרוסי כמו שכוכה אמרה?אני מתכונת גם לפנות למחפשים בגואיש גן ולשאול איך הם מצאו חומר. שלכם חנה גונן הגניאולוגית הנועזת

למעלה