התיאשתי

עידית ב

New member
לא ברור

בעלי תארים בודדים בהמתנה ,אבל יש לא מעט ממתינים אחרים לא בעלי תואר. ורק 54 מתקבלים סה"כ זה פשוט מטורף... מעניין האם אני נכנסת במקום משהו בעל תואר שלא מימש את קבלתו או במקום כל אחד אחר ממש לא ברור??

תחזיקי מעמד

וזכרי, גם אם לא תתקבלי - זה בהחלט לא אומר שלא תהיי מטפלת טובה. זה רק אומר כפי שציינת שהחוג קטן והביקוש ענק. מחזיקה לך אצבעות טל

עידית ב

New member
תודה על התמיכה

מאוד קשה לי לוותר, (כבר הכנסתי את בעלי והמשפוחה לתוך העינין) כי אם אני יוותר זה לתמיד אני כבר "זקנה" מכדי לנסות שנה אחר שנה והנתונים רק עולים , (רק לפני שנה הייתי מתקבלת ללא בעיה כלל, אבל השנה הם העלו את הנתונים). אני עדיין מנסה לבדוק את העינין של שיחה ,או מכתב או משהו, וכול זאת רק מפאת העובדה שאני מתמודדת על מקומי בחוג אחרת מאלה בעלי ציון סכם. רעיונות למישהו אולי בעינין מכתב, שיחה טל עטרה?

עידית ב

New member
סבתלה עונה

טל עכשיו אני כותבת לך וצוחקת מול המחשב, אני ממש מגוחכת אה. טוב אז כך אני עובדת כשנה כמדריכה \חונכת בפנימיה בפרדס חנה , אני עובדת עם עולות חדשות מאתיופיה (כשנה בארץ) ועם עולות מברה"מ לשעבר שלוש מהעולות מאתיופיה מטופלות בפנימיה ע"י מרפאה בעיסוק מקסימה. אני נוכחת בטיפול (הן כועסות אם אני מחמיצה פגישה חלילה) של הבנות ורואה את השיפור אצל כול אחת מהן, המרפאה בעיסוק מסבירה לי מה היא עושה ,מראה לי מה הן עשו לפני כן ואת ההתקדמות עכשיו.כול זאת עם הרבה סבלנות , תקשורת טובה עם הילדות (דבר מאוד חשוב כשעובדים עם ילדים ונוער) אני נמצאת עימן גם בכיתת האולפן שלהן בבקרים והשיפור פשוט מדהים. אני מאוד רוצה להמשיך לעבוד עם ילדים, ולהכנס לתחום של ריפוי בעיסוק עם ילדים, יש לי את הסבלנות את התקשורת הטובה , הכימה וכמובן הרצון הרצון

את לא מגוחכת אלא מקסימה../images/Emo140.gif

אני מבינה שבעצם יש לך ניסיון וגם רקע. זה טוב מאד. עכשיו, האם במהלך ההרשמה לחוג היית צריכה להציג את הרקע הנ"ל? סליחה על הבורות פשוט למדתי די מזמן (גם אני די זקנה
) וגם התנאים והתהליכים משתנים כל הזמן. טל

עידית ב

New member
תודה

אז כך עשיתי 1. כתבתי מכתב לוועדת קבלה שמסביר בצורה יפה יותר את ההתענינות שלי בריפוי בעיסוק .את עבודתי בפנימיה שהינה פנימיה לילדים ונוער עם קשיים מסוגים שונים ולסיכום בקשה שיתחשבו בפניתי למרות ההפרש הזעום (חסרות לי שלוש עשיריות הנקודה לממוצע שבגגלן אני בהמתנה . חשבתי שיעדיפו דווקא אנשים עם נסיון כלשהוא, ולא נתונים רק נתונים יבשים את המכתב שלחתי אך הוא לא הגיע אז שלחתי בפקס על פי בקשת המזכירה וגם שלחתי במייל ליור החוג(שהחזירה לי תשובה במייל נחמד מיצידה לא) שהתברר לי כעת שהיא לא חלק מוועדת הקבלה. אולי כדאי "להציק" כצת לחברות הוועדה?

אני חושבת ש

טוב ששלחת מכתב אני גם חושבת שלא מסתכלים רק על נתונים יבשים בזמני היה גם ראיון... מה לעשות הלאה... לא יודעת אבל שתפי אותנו טל

עידית ב

New member
החלטתי לעשות כך

החלטתי לכתוב מכתב נוסף קצת שונה במייל מלווה בשאלות, משהו רגשי אבל לא מתבכיין, אני יפנה אותו גם לוועדת קבלה וגם ליור החוג מי יודע אוליזה ... עידית

למעלה