התיאטרון אצלי
כפי שבטח קראתם, אני בחוג תיאטרון, עם 3 תלמידים כבדי שמיעה כולל אותי (בשנים הקודמות היו הרבה הרבה הרבה הרבה יותר... שנה שעברה בערך 10...) אבל החוג לא רציני כ"כ למרות שהמדריך משחק מדהים!!!! הוא השחקן הטוב ביותר שראיתי מימי! אז אנו מעלים מסיבה למסיבת הסיום (גם חוק ריקוד מעלים ריקוד לסוף שנה וזה ריקוד מטופש...) אז ישנם 4 תפקידים ואנו רק 3, אני, נופר ואוריאן. אנו משחקים את "הפסל המושלם" עם אלת האהבה אפרודיטי ופיגמליון והדמות שלי-גאלאתיה... אני קיבלתי את תפקיד הפסל!!!
אני סתם עומדת כל ההצגה (הצגה של דקות ספורות) ואח"כ רוקדת ואלס עם פיגמליון הלא הוא אוריאן, ונופר היא גם עומדת כל הזמן ומספרת את הסיפור כל הזמן ובסוף היא מופיעה כאורחת הכבוד בחתונה שלנו, אפרודיטי. כך שאני בכלל לא עושה כלום, לא מדברת, רק רוקדת קצת, טוב שאני יודעת לרקוד ואלס... נופר ואוריאן צריכים לשנן את המונולוגים שלהם והם התלוננו ואמרו שלא יצליחו ואני כבר תוך יומיים זוכרת את כל התפקידים והטקסטים והמונולוגים שלהם יחד (בשלי אין מה לזכור...) שאלתי את המדריך אם אני הפסל בגלל שאני לא מדברת כ"כ ברור\יפה והוא אמר שלא, זה בגלל שאני הכי מתאימה להיות הפסל, אולי זה נכון אבל אני מעדיפה לשחק... מה שגם אוריאן מתבייש מזה שהוא אמור להראות את אהבת דמותו לשלי ולא ממש מבצע את תפקידו בטבעיות, וגם נופר לא משחקת משהו, אז בלי להשוויץ אני יכולה לשחק את 3 התפקידים בבת אחת ובאמת עשיתי זאת לפני אימא שלי, לפני אחותי, לפני החבר שלי ועוד כמה חברות שלי...
אני פשוט כל כך אוהבת לשחק...
אתם בטח מבינים אותי...
כפי שבטח קראתם, אני בחוג תיאטרון, עם 3 תלמידים כבדי שמיעה כולל אותי (בשנים הקודמות היו הרבה הרבה הרבה הרבה יותר... שנה שעברה בערך 10...) אבל החוג לא רציני כ"כ למרות שהמדריך משחק מדהים!!!! הוא השחקן הטוב ביותר שראיתי מימי! אז אנו מעלים מסיבה למסיבת הסיום (גם חוק ריקוד מעלים ריקוד לסוף שנה וזה ריקוד מטופש...) אז ישנם 4 תפקידים ואנו רק 3, אני, נופר ואוריאן. אנו משחקים את "הפסל המושלם" עם אלת האהבה אפרודיטי ופיגמליון והדמות שלי-גאלאתיה... אני קיבלתי את תפקיד הפסל!!!