התיאורים בעירק

התיאורים בעירק

אני יודע שלא כולם יאהבו את זה, אבל אני מנסה לתאר לעצמי אם אפשר לשחזר את ההצלחה בעירק ואפגניסטאן גם בשכונות החרדיות, האם יש מצב שבו ייראו חרדים זועמים קורעים לגזרים את תמונותיהם של הסטייפלר והרב שך? האם יתכן ויגיע היום שאברכים נלהבים מתגלחים לעיני המצלימות? או משליכים בחמת זעם את ספרי ה"קודש"?

יש הבדל עצום בין מנהיגות דיקטטורית

של מדינה כמו עיראק בחסות הרודן סדאם, לבין מנהיגות של קהילות דתיות. החרדים לא סובלים מהמנהיגות החרדית, ומי שבאמת סובל יכול חופשי לעזוב, ומשמרות הצניעות ושות' הם שוים כקליפת השום לעומת העינויים של מתנגדי השילטון בבגדד. ושוב זה לא יקרה אף פעם.

אין מצב!!!!

אם כופר גדול כמוך אין לו אומץ לעשות את זה אז מה יאמרו אזובי הקיר???...

rigoletto111

New member
זה לא יקרה, אבל...

מה שכן יכול להיות זה שחרדים ימרדו במנהיגות העיוורת שהפכה את העוני לאידיאל ואת הבטלה והבערות לשיא השאיפות. נראה חרדים שהולכים לעבוד כאנשי היי-טק , חיילים חרדים גאים ברחובות ירושלים, ואמהות חרדיות גאות לשלושה ילדים חמודים! <גם אצל המזרוחניקים הרבנים אומרים כל מיני דברים, אבל לא צריך לציית להכל, ובעיקר לא להבהל מהפשקווילים ... >

Kimbal1

New member
זה כבר קרה....

בתחילת המאה העשרים. והאנשים שעשו את זה הם חלוצי העליה השנייה והשלישית שהניחו את חלק הארי ביסודות המדינה הציונית.

almog4

New member
זה קורה בקטן

זה קורה בקטן - ואנחנו (היוצאים) הדוגמה החיה לזה. יש אנשים שיש להם אומץ ויכולת (כל אחד לפי מצבו) - שיוצאים. נכון - מעט מדי ותפקידנו (הדומה אך שונה מתפקידו של בוש) הוא "לשחרר את עירק שבתוכנו". כמובן לא באלימות הטיפוסית האמריקאית... ואגב - בלי קשר ישיר - האם כבר ראיתם את משחק הפלאש החמוד על מלחמת עירק - שמסתובב ברשת ? אז הנה הקישור דני

R a c h e

New member
מה שמעניין במשחק הזה

זה הפרורציות המדוייקות בגדלים של המדינות, עכשיו אני מבינה למה אנחנו גדולים, חכמים, "אור לגויים" וכו'.... רחל

מחופש

New member
אנחנו לא דיקטטורה?

למה מה אנחנו שונים מהתושבים בעירק שחיו תחת דיקטטורה עד היום ולמה שחיינו יהיו מושפעים ומנוהלים על ידי אנשים שיחליטו לנו אייך נחיה ואיך נמות ומה נעשה מהבוקר עד הערב, מה נאכל ומה נשתה אני מתאר לעצמי שאם איזה עירקי היה רוצה לאכול משהו לא בד"ץ לא היו תולים אותו ואצלינו הדיקטטורה עוד יותר גרועה אולי הגיע הזמן שאומות העולם ירחמו גם עלינו אם יש למישהו את מס' הפלאפון של מיסטר בוש אני ישמח לקבלו בהקדם יעלה ביי אהבתי סאדעם הוסיין כך אומר בוש

למעלה