התחרפנתי כבר...

התחרפנתי כבר...

היי, אני חדשה כאן.אני בת 18 ו- 3 שנים הייתי במערכת יחסים עם בחור שלמד איתי והיה האהבה הגדולה ביותר שלי.הבעיה היחידה היא שהוא ערבי ישראלי שחי ביננו ואף אחד בעצם לא יודע בוודאות על זהותו(כי הוא גם מתבייש בכך). העניין הוא שלאורך כל המערכת יחסים הרגשתי שהוא מסתיר ממני דברים לגבי המשפחה שלפי מה שהוא סיפר ממש לא שומרת מסורת ערבית וחוצמזה כל הסביבה תמיד אמרה לי שזו טעות להיות איתו ורק הפריעה.אני חייבת לציין שכולם אוהבים אותו והוא מאוד מקובל בחברה אך ברגע ששומעים על זהותו מייעצים לי בדיוק ההפך ממה שחשבו עליו עד אותו רגע... ושוב אני מזכירה, הוא האדם הכי מדהים שהכרתי בחיי ,כרגע אנחנו לא בקשר מפני שלא הסתדר אבל אני יודעת שנחזור רק אם אני ירצה...אני לא יודעת אם כדאי שוב להיכנס לזה... "מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל ישטוף אותן"..

GalGula

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כפי שאת רואה - יש לנו כאן זוגות ותיקים וגם חדשים של יהודים-ערבים בפורום. יש עם מי לדבר, יש מקרים שהצליחו ועוד יהיו..... אבל למען האמת מה שמטריד אותי מאד מאד בסיפור שלך זה לא שהבחור ערבי, אלא שהוא לא היה כנה איתך (או כן? כן או כנה? איך כותבים את זה?) ולא סיפר לך דבר כל-כך מהותי וחשוב מיד בהתחלה. אולי אני מבינה לא נכון את הסיפור, אבל - איך נודעה לך זהותו הדתית?

גלגולה...

בקשר לבחור שאני איתו כבר זמן רב..על זהותו גיליתי משמועות בבית הספר ובעיר.אנשים היו אורמים שהוא דרוזי, או שאמא שלו יהודייה וכמו שאמרתי אף אחד לא ידע בוודאות מה. יותר מאוחר כשהקשר שלנו התפתח ודיברנו על זה אז הוא אמר לי שהוא פחד להגיד לי ושהוא ידע שאני בטח כבר אשמע ממישהו..הרי הוא גדל בעיר הזו וכולם מכירים אותו אבל כמו שאמרתי אף אחד לא בטוח..בגלל זה היום אני בכלל לא כועסת על הפחד שהיה לו לספר לי אלא רק על המרחק שנפער ביננו בגלל זהותו ובגלל התערבות של גורמים אחרים כמו אימי וחבריי הקרובים(שחלקם לעומת זאת מעודדים את הקשר כי אוהבים אותו).. "מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל ישטוף אותן.."

אה..ועוד משהו

אני מקווה שהבנת את כל הסיבוך...לא יודעת, אני עדיין מסובכת אבל זה יעבור... תודה

GalGula

New member
הבנתי...

מה שלא הבנתי - אם אתם כבר לא יחד, והזהות שלו מפריעה לך, וגורמת לכך שנוצר ביניכם מרחק - למה את בעצם מתלבטת? עושה רושם שהחלטת כבר לוותר. האם אני טועה?

ממש לא..

הזהות שלו בכלל לא מפריעה לי, כי אני אוהבת אותו יותר מידי כדי שזה יפריע לי... זה לא הולך בינינו כרגע וכהרגלנו החלטנו לקחת הפסקה ולנשום אוויר אחד מהשני.. מה שכן..לאמי מפריע ומאוד אבל אני יודעת שזה נושא שאם אחליט שאדבוק בו והקשר בינינו כמו שאנחנו רוצים (למרות הפרידה הנוכחית) הוא לתווך הארוך זה לא יעניין אותי והיא לבסוף תצטרך לקבלו.. ואם לא הזכרתי..היא אוהבת אותו מאוד אבל הזהות שלו מפריע...

אה..ו..

הבעיה שלי היא שוב...אם אני צריכה להיכנס לזה שוב....למערכת היחסים הזו שאיפשהו מהתחלה הידונה לאי הצלחה בגלל הזהויות השונות

GalGula

New member
על זה רק את יכולה לענות...

תחשבי על זה טוב כי זה בהחלט לא דבר פשוט... בכל מקרה את יודעת שאנחנו תמיד כאן, עם כל החלטה שתעשי

ושוב תודה

מה שכן..הפעם אני לא יכנס לזה כל כך מהר, אני צריכה לראות עם זה מתאים לי שוב... בכל אופן תודה על התגובה... :)

למעלה