התחרות

התחרות

סבורני שמן הראוי היה לתת מקום כבוד למתחרים כאשר הינם בעלי חשבון בבנק מזרחי. אני בעד דמוקרטיה..אך חושבני שהיה טוב לו התחרות היתה לכלל בעלי חשבון בבנק מזרחי טפחות בלבד מי שרוצה להשתתף בתחרות...ואין לו חשבון...שיפתחחשבון בבנק מזרחי טפחות. רפאלה.

control alt

New member
מאיפה הרעיון הזה רפאלה האחת?

העלית אותו כיון שלך בודאי יש חשבון בבנק טפחות (ולי אין), וכדי שציורי האצבעות המרהיבים שלך יקבלו עדיפות? אחלה רעיון בחיי, איך לא חשבו על זה קודם. הידד לצניעות!

התנצלות

האם אתה חבר בתפוז? עד כמה שאני יודעת רק אלה שבתפוז יכולים לתת תגובות. לא כן? מכל מקום...צדקת. יש ליחשבון בבנק. לא קשה לנחש שיש ליחשבון בבנק הזה. עם כל הכבוד...אני חושבת שאני צודקת. יש חוקים שאי אפשר לשבור אותם. אני מציירת שלש שנים (בצסגרת טיפול בתרפיה לאחר טראומה קשה)ו וראיתי שבנק לאומי נותן חסות לתחרות. פניתי אליהם...ובגלל שאני מעל גיל 35 הם לא הסכימו לקבלני. הם רוצים ציירים צעירים. טענתי שאני מציית שנתיים וחצי...אניצעירה בעולם הציור אבל זה לא עזר. אז איפה הצדק כאן? אין צדק...גם תגובתי לא היתה במקום. אני מתנצלת אם פגעתי בך או באחרים. כל העניין כנראה נבע מדברים אחרים שהרגיזוני ואני מתייחסת לצורת ההצבעה...לצורה שלפעמים השופטים נותנים ציון ואחרי זה...הציון יורד..השקלול בכללו לא ברור לי כיצד הוא נעשה. לא בונה על כלום. אני מאמינה במה שהועיד לי היקום. מה שצריך להיות - יהיה. כל דבר יתקבל באהבה. כך גודלתי וחונכתי (במאה שערים). אשמח להצביע על ציורך אם תכתוב לי את שמך. מכל הלב. מתנצלת על ההשלכות. שיהיה לך יום טוב. תיכנס לאתר שלי www.rafaela.co.il יום נפלא רפאלה

למיטב ידיעתי

לא מתבצעת ולא מתוכננת להתבצע העדפה לבעלי חשבון בבנק המזרחי. המטרה כאן היא ליצור תחרות בין כולם על בסיס האינסוף שהוא סימלו של הבנק.

תודה על התגובה

שלום רב, חן חן על ההתייחסות. התשובה היתה ברורה לי גם קודם לכן. אני מבינה שההערה שלי לא היתה במקום אם כי אני עדיין חושבת שהרעיון שלי לא רע. נתקלתי בתחרות של בנק לאומי..ושם נתנו צ'אנס לצעירים...שאלתי מה זה צעיר..הגיל? או זמן החיבור לציור? מסתבר שהתחרות היתה לצעירים עד גיל 35...ולא משנה אם מציירים כבר עשרים שנה. טענתי שאני מציירת רק שנתיים...האם איני צעירה בתחום הציור? כמובן לא התקבלתי. הם יש לך מושג גם בנושא הדירוגי ושקלול? אני מתוסכלת בעיקר מציור אחד שלי. אשמח לקבל את תשובתך. רפאלה

למעלה