התחרות האחרונה
ל לֵייזֶר פֶּלֶס New member 24/11/11 #2 הזוכות והזוכים בהגרלה שהתקיימה הערב בין העונים נכונה על החידון (וכותבי השאלות), עלו בגורל: מילטון ג'ון - שובר ע"ס 150 ש"ח לארוחה בננוצ'קה דפנה קוט - ארוחת בוקר זוגית בקפה ברנש בבילון - מנוי להשכרת 10 סרטים ב'האוזן השלישית' ניני - הזמנה זוגית לסרט בסינמטק ת"א מבולבלונת - כרטיס זוגי להופעתו של רמי פורטיס בררר1969 - כרטיס יחיד להופעתו של רמי פורטיס
הזוכות והזוכים בהגרלה שהתקיימה הערב בין העונים נכונה על החידון (וכותבי השאלות), עלו בגורל: מילטון ג'ון - שובר ע"ס 150 ש"ח לארוחה בננוצ'קה דפנה קוט - ארוחת בוקר זוגית בקפה ברנש בבילון - מנוי להשכרת 10 סרטים ב'האוזן השלישית' ניני - הזמנה זוגית לסרט בסינמטק ת"א מבולבלונת - כרטיס זוגי להופעתו של רמי פורטיס בררר1969 - כרטיס יחיד להופעתו של רמי פורטיס
P pokeret New member 24/11/11 #7 ותודה ענקית על הכרטיסים שלנו להופעה של ברי סחרוף. לייזר אני אוהבת אותך יקירה ובגללך החלטתי לחבב את אחמד טיבי
ותודה ענקית על הכרטיסים שלנו להופעה של ברי סחרוף. לייזר אני אוהבת אותך יקירה ובגללך החלטתי לחבב את אחמד טיבי
V vanity of vanities New member 24/11/11 #12 חח..לייזר שונא את טיבי כי הוא מכהן בכנסת ישראל.לא ארצה להכשיל אותך באהבת מושאי אהבתו של לייזר...אז לא אגלה לך.
חח..לייזר שונא את טיבי כי הוא מכהן בכנסת ישראל.לא ארצה להכשיל אותך באהבת מושאי אהבתו של לייזר...אז לא אגלה לך.
U uri80 New member 25/11/11 #16 דווקא אחד מחברי הפרלמנט היותר אינטליגנטיים וחלקי לשון שיש אצלנו. היה צריך לכהן כחבר פרלמנט מהצד הימני של המפה, רק בפרלמנט אחר כמובן מן הסתם.
דווקא אחד מחברי הפרלמנט היותר אינטליגנטיים וחלקי לשון שיש אצלנו. היה צריך לכהן כחבר פרלמנט מהצד הימני של המפה, רק בפרלמנט אחר כמובן מן הסתם.
H His Dudeness New member 24/11/11 #11 איך הצלחתי לא לזכות.... זה היה קשה (הסיכוי לא לזכות נמוךמ-50%), אבל הצלחתי. שלא תגידו שדברים באים לי סתם, עבדתי קשה בשביל זה ברכות לזוכים ותודות למארגנים
איך הצלחתי לא לזכות.... זה היה קשה (הסיכוי לא לזכות נמוךמ-50%), אבל הצלחתי. שלא תגידו שדברים באים לי סתם, עבדתי קשה בשביל זה ברכות לזוכים ותודות למארגנים
מ מבולבלונת New member 27/11/11 #17 ננוצ'קה היתה מדהימה אכלנו כמו 2 גרוזינים. עכשיו נחכה שבוע שלם להופעה.... תודה!