התחרות בפיליפינים - עידכון ע"פ פרשננו אפי

אפי לוי1

New member
התחרות בפיליפינים - עידכון ע"פ פרשננו אפי

אז ככה.. ממה שראיתי בסירטונים... התחרות הרצינית היא בין סם בובו קולינס האוסטרלי לבין טום פושי האמריקני.. סם בובו דופק מהקיקר פאקינג קרו מוב 540 עם מלון גראב שזה ניחשב תרגיל מטורףףףףףףףףףףףף לעומתו טום פושי מיוחד בספינים המשוגעים שלו כלומר הוא עושה בכול מקום 720 !!! הגולשים שהיתלהבנו מיהם עד היום.. שזה ניק דוויס (אנגליה) וברנרד היטנטינברגר (גרמניה) לא נחשבים שם כל כך תותחים.. אני אישית חושב שהייתי מיסתדר שמה בתחרות רק עם הייתי מגיע חודש וחצי לפני ע"מ להיתאמן מלא עם הקיקר והסליידר הטכניים שיש שמה.. אל תישכחו שטום פושי ובובו קולינס בילו בפיליפינים את כל ינואר פברואר מרץ אפריל.... מסקנה: צריכים להקים כבל כמו הפיליפינים בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lsofer

New member
מה באמת נסגר בארץ?..

אמרו לי שעד שאני חוזר יהיה עוד קיקר וסליידר באגם ו..... מתברר שעוד מעט אני חוזר יש התקדמות כלשהי??

...

ליאור התגעגעתי!!!! מה נשמע??? איך אתה נשמה? מקווה שהכל טוב.. שמור על עצמך! ומה באמת עם הקיקר סליידר גם אני שמעתי על זה משהו אבל נראה לי זה סתם שטויות כמו תמיד... נקווה שלא!

lsofer

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כמו שחשבתי בטח לא יהיה כלום כמו תמיד. איתי הכל סבבה נחמד באנגליה אבל אני לא יכול לגלוש בגלל הכתף היא במצב רע אבל מסתדר. מקווה שהכל טוב בארץ ותשמרי על עצמך

למעלה