התחפושת שלי השנה....

קרמבה19

New member
התחפושת שלי השנה....

אז אמנם פורים אצלי אף פעם לא נגמר.. (כשעוסקים בתיאטרון כל יום הוא קרנבל),
אבל הייתי מרוצה מהפורים הזה יותר מתמיד...

עד הפורים הזה, כל פעם פורים היה בשבילי חג קצת מעיק. אהבתי את עניין התחפושות, אהבתי את שיכרון החושים והפתיחות שבחג הזה. אבל גם הושפלתי. תמיד הרגשתי שאני צריכה לפצות על זה שאני לא כוסית ברת מינן שיכולה ללכת עם תחפושת של "דבורה סקסית" או כל שטות סקסית אחרת. תמיד התחפשתי לגבר או למשהו אחר, ברור שלא לאישה.

והפורים הזה... התחפשתי לאישה. הקצנתי קצת את האישה. התחפשתי הפורים הזה למלצרית בדיינר של שנות ה50. חבשתי על ראשי פאה בלונדינית- מה שאישש את חששותי- בלונדיניות אכן נהנות יותר. והתוצאה- מדהימה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי.. שלא נכנעתי גם השנה.

השנה הייתי אישה, בכל רמ"ח אבריי.

destiny23

New member
קרמבה יקירה את נראית נפלאה

יש לי שאלה -
כתבת מקודם שהורדת כבר 20 קילו.
השאלה שלי היא כזאת - כשעלית במשקל והגעת למשקל שאת שוקלת היום -רק מתוך עליה ולא מתוך ירידה - האם גם אז פינקת את עצמך בתחפושת סקסית?

קרמבה19

New member
לא. בפירוש לא.

גם כששקלתי פחות לא הרשיתי לעצמי להיכנס אל תוך תחפושת סקסית....

קרמבה19

New member
אני אענה לך בצורה מושכלת, עקב הסמינר שלי.

אני עושה סמינר על הפמניזים בתאטרון. וכחלק מהדברים חברה שלי פתאום אמרה, כן רותם, אבל את סקסית כזאת, יש לך אופי פלרטטני...

אז הבנתי.. נפל לי האסימון שמה שכתבתי פה הוא לא באמת מדוייק....
סקסית? תמיד הייתי ועל הלופ הזה ריקדתי. הייתי שמנה (אבל) סקסית. הקצנתי והחצנתי את הסקסיות לפעמים אפילו יותר מידי לטעמי.
אבל בפורים, כשכולן מוחצנות סקסית... אז איבדתי את זה. אז- הפכתי להיות הכי לא...

ביום יום- פאם פטאל... אבל בפורים, שכולן כן- אני לא.

פורים הזה בכלל לא הייתי סקסית. פשוט הייתי נשית. לא ניסיתי להיות "סקסית".

מצאתי את עצמי היום בשיעור מול המרצה צועקת לה- "אני לא רוצה להיות סקסית. אני אישה".

אז מקווה שזה ענה לך על השאלה. זה מתחיל לענות על שלי...

destiny23

New member
אוקיי אז שימי את הסקסית בצד

אני שואלת אם לפני הירידה במשקל התחפשת בצורה שגורמת לך להרגיש כמו שהתחפושת הזאת גרמה לך להרגיש , ואם לא אז למה?

קרמבה19

New member
למה? ככה.

הלוואי והייתה לי תשובה לשאלה הזאת. אני מתארת לעצמי שיקח לי לפחות עוד סשן פסיכולוגי אחד כדי להבין את זה יותר לעומק....

אני עובדת על זה. מבטיחה לחזור עם תשובה משכילה.

עופר 123

New member
יופי של תחפושת

את יכולה אולי לנסות לספר מה עצר אותך בשנים עברו מלהתחפש למה שאת רוצה? הרי יש תחפושות סקסיות במיוחד גם במידות גדולות, אז למה לא הצלחת להתחפש למה שרצית לפני שנה? ומה השתנה השנה הזו?

מלבד זאת, את צודקת, בלונדיות אכן נהות יותר, ולכן אני מקפיד לצבוע את שיערי באופן קבוע

קרמבה19

New member
אני פשוט אפנה אותך לתשובה למעלה

"אני אענה לך בצורה מושכלת, עקב הסמינר שלי"...

למעלה