כאחד שנוסע באוטובוסים
אני נוסע כל יום במשך שנים ,ואני מחכה מדי פעם בתחנה המרכזית ,לדעתי המעבר הוא ממש לרעת הנוסעים , אין לי כלום נגד הקניון והחנויות אני אוהב את הקניון הזה ,אבל זה לא צריך לבוא על חשבון התחנה מרכזית {אריה סנדלר -אחד שכותב בגל גפן כתב לפני כמה זמן שנתנו לפני כעשור לבנות קניון רק בזכות זה שיהיה שם תחנה מרכזית ,אבל הנוסעים באוטובוסים לא נחשבים מספיק להתייחס אליהם ולכן עכשיו מוציאים את התחנה החוצה -בשביל להוסיף חנויות -זה מה שהוא כתב בכל אופן} הבעיה עם התחנה החדשה היא-בתחנה הקודמת,1-היהיותר מקום לנוסעים הרבה יותר שטח בזמן ההמתנה ,כל איזור ההמתנה היה מקורה {למרות שמזגן טוב לא בדיוק היה שם} זה אומר שהיה מוגן לחלוטין שטח מספיק להרבה אנשים -מכוסה לחלוטין משמש מרוחות ,או מגשם או מקור ,2-המסך אלקטרוני של זמני נסיעות היה גדול מאד וברור, 3-מספיק מקום לאוטובוסים בשטח התחנה להכנס ולעלות נוסעים הורדת נוסעים היתה בחוץ איפה שהתחנה החדשה עכשיו , התחנה החדשה -היא בחוץ השטח המקורה קטן ביותר ,חיכיתי שם אתמול בשטח הסגור ,ישבתי על הספסל והשמש היתה עלי המקום לא מגן כלל מהשמש ,השטח הסגור קטן מאד הרבה מהתחנות נמצאות מחוץ לשטח הזה ,ושם כמובן יש רוחות ,שמש קור וגשם -להנאת הנוסעים . האוטובוסים גם מעלים שם וגם מורידים באותו מקום כך שאין הרבה שטח לאוטובוסים וזה בהחלט צפוף ,גם בישן לכל תחנה רציף מסודר לכל קו ופה הם סתם עוצרים ליד המדרכה המסך מידע התקטן וקשה לראות את הזמנים בקלות , וגם אם רוצים לפני הנסיעה שרותים או לקנות שתיה צריך להכנס באופן מיוחד לקניון לעבור במיוחד את השומר ואח"כ לצאת חזרה שבעבר הכל היה יותר זמין זה פחות או יותר -המצב