התחלת משחק

• פותח הנושא LCD1
  • פורסם בתאריך

LCD1

New member
התחלת משחק

שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל אני לא מבין כלום אני לא יודע מה צריך לעשות,איך משחקים ומה עושים בכלל במשחק (אני מדבר על football manager 2005) מישהו יכול להסביר לי את הצעדים הראשונים והבסיסיים במשחק (לדוגמה:איזה ארצות לקחת,איך בוחרים קבוצה איפה מכינים הרכב וכו'...) אפשר גם להפנות למדריך אם אתם יכולים תודה מראש, עמית

OFIR 10

New member
תתחדש

קודם כל, מומלץ לא לקחת יותר מידי מדינות כי אז המשחק בקושי יעבוד.. יופי
, התחלת משחק, ליגה ספרדית Data Base - Small.. ע"י לחיצה על כפתור ה continue אתה מעביר את הזמן.. בצד שמאל יש לך את התפריט שיעזור לך רבות במשחק.. ב tactics תוכל לסדר את הטקטיקה, לשנות מערכים, להחליף שחקנים וכו'.. ב fixtures תוכל לראות את המשחקים הבאים שלך, תוצאות קודמות, פרטים על המשחק הבא וכו'.. במסך ה Players תוכל לנהל מלחמה פסיכולוגית כנגד הקבוצה שנגדה שיחקת/תשחק, או בלי שום קשר סתם קבוצה, ע"י לחיצה ב release comment . ב search תוכל לחפש שחקנים, לעשות סקאוטינג על שחקנים/קבוצות/מדינות/יבשות
ב finances תוכל לראות את מצבך הכלכלי... על מנת לקנות שחקן- תיכנס אליו ע"י חיפוש, או סתם אם נתקלת בו במקרה,ובצד שמאל יש לך Make an offer.. על מנת למכור שחקן- עליך להציע אותו לקבוצות אחרות או לחכות שיציעו לך על השחקן, הכל בתפריט בצד שמאל
טיפ- ניתן להשיג שחקנים שהחוזה שלהם עומד להיגמר בחינם, שחקנים שתראה שיש להם בצד approach to sign תוכל, בדרך כלל, להחתים בחינם, או במחיר המקורי שלהם, בלי מו"מ מיותר בהצלחה
וברוך הבא לפורום..

dlml

New member
כן, בתור התחלה

זה מספיק, אתה תלמד תוך כדי וכבר אחרי כמה ימים את תתמצא.. בכל מקרה, אני ממליץ לך אחרי תתמצא יותר טוב, לשנות את הדטה בייס להכי הרבה, ככה אני משחק, האומנם זה יותר איטי אבל ההנה יותר גדולה.. (מבחנתי לפחות)

the king of pop

New member
..

גודל הדאטה-ככל שהוא יותר גדול יהיו יותר שחקנים במשחק.(והמשחק יפעל יותר לאט). אקסטרה דיטייל-למשל אתה יכול לראות שערים גם מהליגה השניה בארץ שלך או ממשחקים ממש ישנים.

למעלה