התחלת מוצקים

שני911

New member
התחלת מוצקים

בשבועים האחרונים התחלנו לטעום מוצקים .ברור לי שהתחלה קשה ,ויש צורך בסבלנות רבה .מאחר והאפרוחית בת החצי שנה סרבנית ,ומפעם לפעם הפה נסגר וממשלא ניתן ליצור שיתוף פעולה ,ואין זה משנה מה יש בכלל בצלחת ,כמובן שכל יומיים שלושה ניסיתי משהו חדש ,אבל כאמור אין מי שיטעם בכלל . הגדול שלי בן שנתיים וחצי עד היום אוכל תמ"ל כמזון עיקרי ורק מנשנש מדי פעם חביתה, פרוסה ,שניצל ,פסטה והנכונות לאכול באופן סדיר אוכל של גדולים היא נדירה ,לכןאשמח לקבל טיפים שאולי איתה יהיה אחרת הקטנטונת בנתיים יונקת ואף מסרבת לבקבוק

עוד מוקדם

אני מבינה שאת דואגת בגלל האח הגדול הלא נלהב מאוכל. אבל הרבה תינוקות לא מעוניינים באוכל בגיל חצי שנה. התפקיד שלנו זה להציע, ואם לא רוצים אז לא צריך. אולי היא מחכה להגיע ישר לספגטי בלונז. אורית מדריכת לה לצ'ה

1טלטלים

New member
קודם לא להתאייש!

הרבה תינוקות מתנהגים ולעתים התנהגות נובעת מחוסר בשלות וא מוכנות שלהם לקבל משהו חוץ מחלב אם/תמ"ל...תמשיכי להציע לה בכל הזדמנות,אפשר לאחר הנקה קצרה בצורה שהיא ,בסופו של דבר היא תתפוס את הרעיון שאפשר גם להנות מאוכל של גדולים... יש אלרגיות/רגישויות כלשהן במשפחה? תמשיכי עם הסבלנות,בסופו של דבר זה משתלם! הרבה הצלחה!

למעלה