התחלת טיפול

התחלת טיפול

הי לכולם! אני היום עשיתי בדיקות+אולטרסאונד ביום השני של המחזור ואמרו לי להתחיל להזריק ביום ראשון אמפולה אחת של גונל F כאשר אני הולכת לקראת יחסים ולא הזרעה. באולטרסאונד נצפו הרבה זקיקים בשתי השחלות ועובי הרירית 4 מ"מ. מבעלות הניסיון , מה זה אומר? האם המינון של אמפולה אחת לא נמוך מדי? פשוט יש לי הרגשה שהמחזור הטיפול הזה נועד לכשלון וסתם מבזבזים לי זמן יקר? למה לא להתחיל ישר עם הזרעה? דרך אגב אני פוליצסטית עם מחזור לא סדיר ובדיקת הזרע של בעלי תקינה.

oc101

New member
אני לא המומחית אבל ...

הזקיקים שניצפו ביום השני למחזור הם קרוב לודאי שארים מהמחזור הקודם והם יעלמו עד תחילת יום ההזרקה . וכמובן אל דאגה הרירית תגדל . לגבי כמות האמפולה : הכמות לא חשובה אלא התוצאה , אני מאמינה שאינך רוצה למלא את גופך בהורמונים אם אמפולה אחת יכולה לעשות את העבודה ... אף טיפול לא נועד לכישלון,לכל טיפול יש סיכויי הצלחה אם הטיפול הנוכחי לא יעבוד , תבקשי ייעוץ לשינוי פרוטוקול מחר בבוקר יקומו החכמות ויענו לך ... לילה טוב הצעירה בבשלניות ארהב

ligo

New member
הי רוני

דבר ראשון- ברוכה הבאה, ובתקווה שלא תישארי כאן הרבה. ולגבי המינון- כל אחת מגיבה אחרת למינונים שונים. אצלי התחלנו עם שתי אמפולות ליום ואח"כ הרופא הוריד לי לאחת ליום. אחרי מספר ימים תעברי שוב US ואז הרופא יחליט אם להגדיל את המינון. ואם בדיקת הזרע של בעלך תקינה חבל סתם לעשות הזרעה (לדעתי). לא עדיף בדרך הטיבעית? שיהיה בהצלחה!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

נכון, תמיד יכול להיות שהמינון שניתן בטיפול הראשון אינו מתאים. אבל אם זה ככה עדיף שיהיה מינון נמוך מידי מאשר מינון גבוה מידי. לבעלות שחלות פוליציסטיות יש סיכוי הרבה יותר גבוה ללקות בגירוי יתר שחלתי. אם אחרי כמה ימים הרופא יראה שמינון נמוך מידי- הוא יעלה אותו. להוריד מינון אחרי שגרם נזק, זה כבר פחות יעיל. וחוצמזה, למה הזרעה כשאת יכולה להנות מהדבר האמיתי
לאור הבדיקות, ההפרעה היחידה היא השחלות הפוליציסטיות, ועל ההפרעה הזאת הרופאים מנסים להתגבר בעזרת זריקות. אין טעם לעשות דברים אחרים בשלב זה. תאמיני לי שלעשות אהבה עם הבעל הרבה יותר נעים מאשר לעשות אהבה עם צינורית של זרע
שיהיה בהצלחה נועם

למעלה