התחלת טיפול LA

facundo te amo

New member
התחלת טיפול LA

אז קיבלתי סופסוף תכדורי LA שאני אמורה להתחיל איתם. עכשיו מחר יש בצפר אז מה אתם אומרים שאני יקח אותכם למרות שזה רק 4 שעות שמתוכם רק בשעתיים אני לומדת? ושאלה שמטרידה אותי: הניורולוג שנתן לי תמרשם אמר לי שאני יפתח תקפסולה ויפזר רק שלוש תרבע מהמנה יך אני יודעת איזה כדורים גורמים להשהייה מה קורה פה? זה לא דופק את ההשהייה במובן מסוים?

zivadina

New member
התחלת טיפול ב-LA

קודם כל, מזל טוב. שנית, כדאי להתחיל כדי לראות את ההשפעה עלייך לא רק בבית הספר אלא גם במקומות אחרים. תנצלי את הכדור כדי לבצע משימות משעממות שתמיד התחמקת מהן, כמו סידור החדר, נקיון וכו' לא ברור לי למה הנוירולוג אמר לך לקחת רק חלק מן הקפסולה. כנראה כדי להקטין את המנה. יש אצלנו אנשים שנוהגים כך, אבל זה נראה לי בעייתי: מחצית הכדוריות בקפסולה הן בשחרור מהיר (השפעה מהירה ל-4 שעות) ומחצית הכדוריות הן בשחרור מושהה (השפעה כעבור 4 שעות למשך 4 שעות). כך, שאם את מפזרת רק חלק מן הכדוריות, אינך יודעת כמה כדוריות מהירות וכמה כדוריות מושהות את לוקחת. בנוסף, ב-LA יש שלושה מינונים: 20, 30, 40 מ"ג, שהם כמו מנות של 8, 12, 20 מ"ג. ולכן אפשר לקחת מן ההתחלה את המנה שמתאימה ולא לשחק. ייתכן שהוא רוצה שתתחילי במינון נמוך ותעלי אחר כך למינון המלא של הקפסולה? הרבה נוירולוגים מתחילים ממנה קטנה ומעלים למנה הרצויה, כדי לבדוק את תופעות הלוואי ולהרגיל את הגוף בהדרגה. בהצלחה!!!

facundo te amo

New member
הקפסולה היא של 20

אבל בעבר לקחתי רטלין קצר רגיל כדי לבדוק את ההשפעה כדור של 10 מיליגרם רק 3/4 [שברתי אותו] ונהפכתי למעין "זומבי". אז גם בLA זה יהיה ככה?

facundo te amo

New member
בנוסף יש לי ללמוד למבחן עכשיו

האמת שממש אין לי סבלנות ואנרגיות. אז חשבתי לנסות ולראות אם זה עוזר הבעיה שאם זה יעשה פעולה הפוכה ועוד יותר לא יהיה טוב אז אני ידפוק תמבחן למרות שיש לי גם את מחר אז מה לעשות לדעתכם?

facundo te amo

New member
לקחתי לפני 5 דקות

עוד כמה זמן זה ישפיע עלי? פזרתי בטעות את כל הכדוריות וחלק בטעות לעסתי :/ עוד כמה זמן זה יתחיל להשפיע?

למעלה