התחלת טיפול נוסף

המאמינה

New member
התחלת טיפול נוסף

לאחר כישלון של טיפול IVF ראשון קיבלתי מחזור מייד אחרי בדיקת הדם שאישרה שאני לא בהריון. הדקפפטיל אמור היה לעכב את המחזור ? אני מוכנה להתחלת טיפול נוסף. באסותא קבעו לי תור רחוק ל- 3 בנובמבר. המשמעות של זה היא שהטיפול יידחה בחודש. האם למשהי יש מושג אם יש מניעה בהתחלת הטיפול מייד ?

babywishing

New member
מצטערת על השלילי../images/Emo24.gif

אבל טוב לראות שאת אופטימית וחושבת כבר על הטיפול הבא, בעצם על ההצלחה בטיפול הבא
עד כמה שידוע לי מהבנות בפורום בד"כ הרופאים במחלקות ה-IVF מעדיפים לעשות חודש הפסקה לתת לגוף לנוח וגם לנפש. אבל עוד מעט ייכנסו המומחיות ממני ויוכלו לעזור לך יותר. לי נשאר רק לאחל לך בהצלחה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif המאמינה ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע שנכשל הטיפול, קיוויתי שנעשה כאן עוד
על החזרה טראומטית. יחד עם זאת אני שמחה לראות איך את מביטה קדימה. האם לא נשארו לך מוקפאים? הדקפפטיל לא מעכב את הוסת, הוא יכול להשפיע על הביוץ הקרוב ולכן לעכב את הוסת הבאה. 3 בנובמבר לא בדיוק רחוק, בלוח השנה שלי הוא מופיע בעוד שבועיים, כלומר במחזור הבא תתחילי טיפול. מאוד לא מומלץ להתחיל מיד. הגוף עדיין בטראומה מכל מה שהעמסת עליו, המערכת ההורמונלית בקריזה והנפש... כולנו שוכחים את הנפש, אבל גם היא צריכה לעבור חודש נטול דקירות כדי לעמוד בעומס הטיפול הבא. אז נוחו לכם חודש, ובחודש הבא תעשו ילד בונבון שיעביר אותך את החודש התשיעי צמודה למזגן ומקטרת
.
מועדים לשמחה נועם

מאמינה יקרה... אני מאלה שבעד הפסקה

של חודש לפני הטיפול הבא.... אני מבינה כמה נראה רחוק עוד חודש לחכות... אבל הנפש וכמובן הגוף זקוקים לזה.... בכל מקרה - מאחלת לך המון

למעלה