התחלת טיפול-חשוב מאוד

שלומית 1

New member
התחלת טיפול-חשוב מאוד

אני אמורה להתחיל טיפול חדש ביום ה-21 למחזור. ביום זה אני אמורה ללכת לאולטראסאונד ובדיקת דם אבל אני אקבל את האישור לטיפול רק ביום אחרי. וחוץ מזה אני לא יכולה ללכת לבדיקות באותו יום (עבודה).האם הרופאים יסכימו להתחיל את הטיפול ביום ה-22? האם זה נורא אם אני אתחיל ביום ה-21 על דעת עצמי? מדובר, אגב על טיפול IVF שני, וביום ה-21 אני אמורה להזריק דקאפפטיל 0.1 נדמה לי, ו14 יום אח"כ להתחיל עם גונל. מה אתן אומרות?????

tulila

New member
לגבי הטיפול...

נראה לי אגב שיש לך פרוטוקול ארוך ואת אמורה לקחת כמות מסויימת של דקא 3.75 ולא דקא 0.1 שהוא דקא קצר ולוקחים אותו (ככה בכל אופן היה לגביי) מס' ימים לפני התחלת הטיפול (כאשר בגוף קיים כבר הדקא הארוך - 3.75 שהוא לתקופת 3 עד 4 חודשים אז לוקחים דקא קצר של 0.1 כלומר במינון קטן יותר כדי לשמור על הדיכוי). בכל אופן מקווה שלא בלבלתי אותך אבל אם הרופא אמר לך להתחיל ביום ה-21 נראה לי שכדאי לך להתחיל באותו יום כי ככה הולך הפרוטוקול שלך. בכל אופן כדאי לך להתייעץ איתו לגבי התאריך (אם להתחיל ביום ה-22 ולא ביום ה-21 כי לא מתאים לך...). אל תעשי דברים על דעת עצמך מבלי להיוועץ ברופא שלך. מקווה שעזרתי לך, בהצלחה
, מטלי שמנסה לחשוב באופן חיובי

פיצקית

New member
כן! אפשר ביום ה-22

אני קיבלתי דקא ארוך אתמול שהיה היום ה-22 למחזור. אצלי היתה בדיוק אותה בעיה, קיבלתי תשובה ממכבי רק ביום ה21 וזריקה ביום ה-22!! הרופא אמר שאין לחשיבות. בהצלחה!

נועם@בת

New member
ראשית ניתן להתחיל טיפול ביום ה22

היום ה21 נבחר באופן קצת שרירותי כאילו הוא 7 ימים אחרי ביוץ. א-ב-ל, אין שום בעיה להתחיל טיפול ולהביא למחרת את האישור. הרי אם תגיעי ותגלי ששכחת בבית את האישור אף אחד לא ישלח אותך הביתה. ממני למשל דרשו את ההתחייבות רק ביום השאיבה. בהצלחה נועם

למעלה