התחלתם כבר את יום העצמאות

שחף 1

New member
התחלתם כבר את יום העצמאות../images/Emo104.gif

חברות וחברים יקרים
לאן נעלמתם נכון שאורלי הכניסה קצת עקשן היום אבל......... הלילה עוד צעיר אייכם

אורלי41

New member
חה חה חה.......לספק עוד סיפור?../images/Emo151.gif

חבריה......החלטתי שאני לא שוקטת על שמריי..... הולכת לסרס אותם..... להפיל להם
ואח"כ לטגן אותו ב-
או לכבוד יום העצמאות ולתפארת מדינת ישראל לשים אותו על שיפוד ב-
חה חה חה.....הערב כבר דיברתי עם מישהו חדש....... והפלא ופלא החיידק התקשר כאילו כלום לא קרה ואמר......"את לא מבינה שיש בעיות קליטה.....(בפלאפון ולא במח שלו.. אני חושבת דווקא ההפך) וכלללללל הבוקר היה עסוק ואתמול בלילה היה בטוח שלא נפגש.... בקיצור שאל.....שנפגש הערב אחרי המשמרת שלו... כלומר משהו כמו 10 בלילה.. אמרתי.....מצטערת אך יש לי תוכניות הערב.... חה חה חה......בטח תוכניות המיטה מחכה לי.....ובה יהיו חבריי הפנינה השחורה....... חולה על הארגנטינאי הזה......

שחף 1

New member
ניצת../images/Emo24.gif

אני לא יודע אם כבר שמת לב דווקא אני הצד החיצוני לא ממש מדבר אליי אלא הצד הפנימי ואם את רוצה אשלח לך המלצות על דבריי אלה

ממתינה

New member
שחף באמת? והריי לא אמרת ש...

כמה שלא חשוב אין זה אומר שלא חשוב בכלל לא ? בוא נגיד סתם נגיד בשביל הקטע ההסברי: שאני ואתה נפגשים (כאילו) ואני מה זה נראת לא עדינה במיוחד לא גברית אבל ממש לא הכי נשית.. ואז האם תרצה להמשיך להיפגש איתי למרות שפנימית אני נראת לך מה זה בדיוק מה שאתה מחפש.? לא חייב לענות אבל תענה בבקשה (בכבוד)

שחף 1

New member
ממתינה../images/Emo24.gif

היי ממתי אני חושב שהייתה לנו שיחה מאוד ארוכה בנושא האם לחזור על כל השיחה גם בפורום כאשר אחזור מהעבודה אחכה לתשובה ואם לא אהיה עייף מדיי תקבלי את התשובות גם כאן

אורלי41

New member
מחכים לי במיטה../images/Emo85.gif

מאחר שמחכים לי במיטה......אפרושה לי בכייף.... רוצים לדעת מי מחכה לי????
לא מגלה ולא מגלה....... רק תדעו שהתשובה בגוף התשובה... רגע דוביייייי אני באה.....
ולתפארת מדינת ישראל

אתם ראיתם מה יש לנו פה?

אם ביום עצמאות מדובר?
ו
וגם
לתת ל
בראש ואפילו
ש
לצידה ועל כולם צופה
(והוא בכלל דיבר על אוגנדה
)

אז מה באמת התכניות לעצמאותנו?../images/Emo121.gif

הילדים , שהיו אמורים להיות אצל אבא.....מאופסנים אצלי... אז..במות? ממש לא בא בחשבון? טלביזיה? איכס אז מה נותר? אורזים את הפקלאות
נכנסים ל
, לוקחים את האוהל... ו... הי דרומה למכתש רמון שם נחגוג בשקט ובשלווה את עצמאותנו...הלאומית כמו גם האישית כרגיל...נדליק
, נכניס כמה מרשמלו על שיפוד, יהיה מי שינפנף על ה
, נשיר שירים, שיחות לתוך הלילה...(אחחחח, איזה כיף) גם
טוב לא יזיק והעיקר הילדים מאושרים, ו......גם אני

אורלי41

New member
יאללה ניצתי בואי לכאן...../images/Emo66.gif

נפגשות אצלי הערב כמה חברות.....ערב פנויות ללא פנויים.... מה רע בלעדי המין החלש?????? סתםםםםםםםםם
אל תקחו את זה אישי...... הולכות להעביר ערב של כייף עם
וכל מה שיעשה כייף..... השאר לדמיון...... ולתפארת מדינת ישראל

למעלה