התחלתי פיק

Seto¥Girl®

New member
אסור לי, זה של רייס P:

אני מתנצלת שהמשכתי רייסט, הייתי משועממת, המוזה השתוללה (יש לי אפילו עוד רעיון להמשך במקום ההמשך הזה) ו.... הייתי חייבת 0.0;

Dark SpaWn

New member
אני אוהב את הסיפורים שלך

ל כך חבל שאני שונא אותך... זהירות דוכיפט !

Digi Lista

New member
...

מיליהו בבקשה תכתוב שם לקטגוריה כדי שאני אכניס למאמרים(אחלה אגב)

א) אולי אני אתעלל במריה אבל לא בטוח

ב) אולי אני אתעלל בעוד כמה, סתם בשביל הכיף ג) יהיו קרבות, אז לא להתפלא (*אהם*לייט*אהם*), זה פיק בייבלייד רק שהפכתי את ריי וקאי להומואים. ד) עוד פרק!!!!! פרק 3: נוסעים העירה למחרת היה עוד יום רגיל, בשביל כולם כמובן. אני לא יכולתי להוציא מהראש את התמונה של קאי שלי יחד עם...עם...הילד הזה. התיישבתי ובהיתי בקיר, לא היה אף-אחד בחדר. "למה, קאי?" שאלתי את עצמי בשקט. הדלת נפתחה וטייסון פרץ לחדר. "ריי! בוא כבר! כולם מחכים לך!" הוא אמר. "מה? מחכים לי?" שאלתי. "נוסעים העירה היום! שכחת?" שאל טייסון. זינקתי על רגליי במהירות. "למה לא הערת אותי?" שאלתי. "הערתי אותך, ואתה אמרת שאתה כבר קם." אמר טייסון. "זה לא היה חלום? לא משנה, כנראה שנרדמתי שוב." אמרתי. הייתי לבוש רק בתחתונים, הפיג'מה שלי. לבשתי מכנסיים וחולצה במהירות וסידרתי את הצמה שלי. "בוא." אמרתי. תפסתי בדריגר שהיה ליד המיטה שלי ורצתי אחרי טייסון למטה. יצאנו מהמלון וראיתי אוטובוס קטן שבפתחו עמד מר דיקנסון. "מה דעתך על האוטובוס, ריי? השכרתי אותו לכמה שעות." הוא אמר. "מעולה." אמרתי וחייכתי חיוך מאולץ. נכנסתי לאוטובוס ובהיתי בנוסעים. טייסון היה שם, וגם מקס, קני, מריה ו...קאי. אבל לידו...לידו ישב הילד הזה, קן. גם דיוויס היה שם, וגם יולי, קודי טיקיי והנערה השנייה, שאת שמה עדיין לא ידעתי. "תכיר, ריי." אמר טייסון. "אלה דיוויס, יולי, קודיי, טיקיי, קארי וקן. הם קבוצת הדיג'יגורלים." "אני יודע." לחשתי. התיישבתי ליד מריה, המקום היחיד שהיה פנוי. האוטובוס החל לזוז. "אתה נראה עצבני, ריי. משהו קרה?" שאלה מריה. "לא." אמרתי. הבטתי בקאי וקן, שישבו בצד השני של האוטובוס, שורה אחת לפנינו. "זה הולך להיות כל-כך מגניב!" אמר מקס. עברה בערך חצי שעה, ואז האוטובוס עצר. "הגענו! כולם לרדת!" הודיע מר דיקנסון. ירדנו מהאוטובוס ומצאנו את עצמנו באמצע עיר גדולה. מולנו הייתה חנות אדומה ויפה ועליה שלט: "כוח הבייבלייד!" "זאת החנות?" שאלה יולי. "כן." אישר מר דיקנסון. נכנסנו פנימה וראינו איש שמנמן ובלונדיני. "שלום לכם." הוא אמר בקול שמח. "שלום. אז מה בעצם יש לך כאן?" שאל טייסון. "בייבליידים, מאריכים ומשגרים, משפר בייבלייד, חלקי חילוף, משפר חיות כוח..." אמר האיש. "משפר חיות כוח?" עצר אותו טייסון. "בניתי אותו בעצמי, והוא גם עובד!" אמר המוכר. הוא הראה לנו בייבלייד אדום, שכנראה היה שלו. "מה זה עושה?" שאל טייסון. "מחזק את חיית הכוח שלך ומשפר אותה." אמר המוכר. "מגניב!" אמר טייסון. "כמה זה עולה?" "בשבילך, ילד, בחינם!" אמר המוכר. נראה שהוא היה מטורף על בייבליידינג, ממש כמו טייסון. אולי בגלל זה הוא חיבב אותו כל-כך. "רק רגע, אתם לא מכסחי הבייבליידס?" שאל המוכר. "אלה אנחנו!" אמר טייסון בחזה מנופח. "וואו! אתם אלופי העולם! אני מעריץ גדול שלכם! אפשר חתימה?" שאל המוכר בהתלהבות. בזמן שהוא התלהב מטייסון, אנחנו התפזרנו בחנות. קאי וקן עמדו ליד אחד המדפים ובחנו משהו, ואני נעמדתי לידם, מעמיד פנים שאני בודק את הציוד. "מצאת משהו מעניין, ריי?" שאל קאי. הוא התאמץ להסתיר, אבל אני ידעתי עליו ועל קן. "לא." אמרתי ובחנתי את הבייבלייד הסגול שבידי. "באמת? אתה תיתן לכולנו?" שאל טייסון. כולם הסתובבו להביט בו. "כולנו נוכל לשפר את חיות הכוח שלנו!" קרא טייסון בשמחה. "עכשיו!!!"

Seto¥Girl®

New member
המשך? המשך? *מחפשת נואשות

את ההמשך* אני זקוקה להמשך!!!!!!!!!! ;.; זה קצר!

Seto¥Girl®

New member
לכתוב מהר יותר! מהר!

או שתתחלק איתי וככה אני אוכל להוציא את התסכולים שלי בכתיבה... ^^;

רק בגלל לייט המכורה אני מפרסם את

פרק ארבע! ויהיה בוא קרב מגניב, אז שווה לקרוא (פרסומת סמויה)! פרק 4: כוח הדרקון "באמת?" שאל מקס. "באמת!" אמר המוכר בחיוך. החזרתי את הבייבלייד הסגול למקום והתקרבתי אל טייסון יחד עם השאר. קני ניצב ליד מכשיר מוזר כלשהו ובחן אותו מכל הכיוונים. קאי וקן נשארו מאחור, אחד לצד השני. טייסון מסר למוכר את הבייבלייד שלו, והמוכר הניח אותו בכן מיוחד, שנסגר כמו כונן דיסקים ונעלם בתוך המכשיר המוזר. "קדימה! גלגל אותה!" הוא אמר ולחץ על כפתור שהיה במכונה. המכשיר החל לרעוד. "התהליך יושלם עוד כמה דקות." אמר המוכר בחיוך. כולנו הנחנו את הבייבליידים שלנו על הדלפק, מכינים אותם לקראת השיפור. אבל אז נכנסו ארבעה אנשים לחנות ושניים מהם כיוונו משגרים אל הבייבליידים שלנו. "גלגל אותה!" קרא אחד מהאנשים, שלא החזיק משגר, ושיערו היה שחור וקצר. השניים שיגרו את הבייבליידים שלהם, שהיו מחוברים למשגרים בחוטים. בין הבייבליידים הייתה רשת שנסגרה על הבייבליידים שלנו, והאנשים משכו אותם אליהם. "הצלחנו!" קרא אחד מהם, איש בעל שיער שחור וקוצני. הם הסתלקו משם והאיש בעל השיער השחור קצר נשאר מאחור. "גלגל אותה!" הוא קרא. הבייבלייד שלו נורה ודרקון שחור יצא ממנו. אנחנו, שהתכוונו לרדוף אחרי הגנבים, נעצרנו במקום. "זה יעכב אתכם קצת!" אמר האיש והסתלק משם. קאי התקרב אל הבייבלייד, אבל הדרקון שאג והבייבלייד זינק ממקומו ושבר את אחד המדפים. "קאי!!!" צעקתי. קן זינק במהירות ודחף את קאי, והמדף הכבד התרסק על רגלו. "אה!" הוא קרא. הבייבלייד יצא מהחנות בסיבוב מהיר וטס אל ידו של האיש שחור השיער, שחיכה לו בתוך כדור פורח. "קדימה, רמי!" קרא האיש. איש חום שיער ששיערו היה אסוף בזנב סוס על גבו הדליק את האש והכדור הפורח החל להתרומם. "הם בורחים!" קראה יולי. "דרקון!" קרא טייסון לפתע. הוא רץ בחזרה אל החנות וכעבור רגע חזר עם דרקון. "עכשיו הוא משופר!" אמר טייסון והביט בבייבלייד. "ואני אלמד את הגנבים האלה לקח!" הוא זינק על הכדור הפורח, שהיה גדול מספיק בשביל שהוא יעמוד בקצה אחד וארבעת האחרים יעמדו בקצה אחר. מרכז הסל היה עגול וקעור. "תחזירו את הבייבליידים שגנבתם!" אמר טייסון והכין את דרקון המשופר. "היית מת, ילד!" אמר האיש בעל השיער השחור והקוצני. "מי אתם בכלל?" שאל טייסון. "אנחנו הבייבליידרים השחורים." אמר האיש בעל השיער הקצר. "אני ריו. זה רמי, זה קנאיצ'י," הוא הצביע על האיש בעל השיער השחור הקוצני. "וזה קנג'י." הוא הצביע על איש צעיר בעל שיער שחור וקוצני שהגיע עד שכמותיו. "אז אתם בייבליידרים, הא? מה דעתכם על קרב?" שאל טייסון. "ביי-קרב? קדימה! אני ואתה!" אמר ריו, שהיה כנראה מנהיג הקבוצה. "והמנצח זוכה בבייבליידים!" אמר טייסון. "לא ממש. אם אתה תנצח תקבל את הבייבליידים של החברים שלך, ואם אני אנצח אני אקבל גם את הבייבלייד שלך." אמר ריו. "קדימה!" אמר טייסון. כנראה שהוא חשב שבגלל שדרקון משופר אין סיכוי שהוא יפסיד. בכל-אופן, הם כבר היו גבוה באוויר ואנחנו בקושי ראינו משהו. "קדימה, טייסון!" צעקו מקס וקני. דפנות הסל נפתחו לצדדים, התארכו והתחברו לעיגול גדול שמרכזו קעור, כמו זירת בייבלייד. "זאת הזירה." אמר ריו והביט בטייסון. "מגניב!" אמר טייסון בהתלהבות. "משהו קורה שם!" אמר קודי. "נצטרך למצוא נקודת תצפית גבוהה יותר." אמר דיוויס. הוא נכנס לבניין גבוה אחד ואנחנו אחריו. קאי וקן נשארו מאחור כרגיל, אבל לי כבר לא היה אכפת. קאי היה בן-אדם מקסים ברגע שלמדת להכיר אותו, וללא ספק האדם הכי יפה שפגשתי מעולם. אבל בכל זאת השארתי אותו מאחור ורצתי עם כולם לגג, משם צפינו בקרב. "גלגל אותה!" קראו טייסון וריו. הבייבליידים נכנסו לזירה וחמשת הבייבליידרים הביטו בהם. "קדימה, אריון!" קרא ריו. הבייבלייד השחור שלו התנגש בבייבלייד הכחול של טייסון וכמעט העיף אותו אל מחוץ לזירה, אבל דרקון המשופר החזיק מעמד יפה מאוד. "קדימה, טייסון! אתה יכול לעשות את זה!" קרא דיוויס. נראה שהוא וטייסון התחברו מאוד מאז שנפגשו. וגם טיקיי וקארי נראו קרובים, והייתה לי הרגשה שהם זוג למרות שאף-אחד לא אמר לי. למה כולם יכולים למצוא חבר טוב אחד שאוהב אותם ושהם אוהבים אותו בחזרה, וכשאני מוצא אותו הוא עוזב אותי?! אולי הבעיה היא בי? "קדימה, טייסון." שמעתי קול ליד אוזני. הסתובבתי וראייתי את קאי. "קאי!" קראתי בשמחה. ואז ראיתי את קן מתקרב אליו בצליעה ונשען עליו. "הכל בסדר, קן?" שאל קאי. הסתובבתי כדי לצפות בקרב, שלא נראה כאילו הוא עומד להסתיים בקרוב. "אריון! טופר דרקון שחור!" קרא ריו. אריון הדרקון השחור יצא מהבייבלייד והתנגש בדרקון, שעמד בהתקפה ואפילו החזיר לאריון מכה והעיף אותו לאחור. "מה?! איך?!" שאל ריו בתדהמה. טיייסון חייך כאילו הוא יודע משהו שריו לא. "אף-אחד מעולם לא ניצח את טופר הדרקון השחור! ועוד החזיר לו!" אמר ריו בתדהמה. "תמיד יש פעם ראשונה, ריו! ועכשיו נראה אם אתה איש שעומד במילה שלו, כי אתה עומד להחזיר לי את הבייבליידים! דרקון! התקפת סופה!" קרא טייסון. דרקון החל להסתובב במהירות סביב אריון ויצר מערבולת כחולה שהרימה את הבייבלייד השחור באוויר. "וואו." לחשתי. אריון כמעט נגע באש, רק כמעט. דרקון יצא מהחלק החייתי בשאגה ואריון עף על ריו, שתפסב אותו בידו, המום. "אף-אחד לא מנצח את טופר הדרקון השחור! ואף-אחד מעולם לא ניצח אותי!" הוא קרא בכעס. "אל תדאג, אתה תתגבר על זה." אמר טייסון. "ועכשיו-הבייבליידים." "לא! אתה רימית!" קרא ריו. טייסון נראה כועס, הוא זינק, חטף את הרשת ואת דרקון וקפץ מהכדור הפורח. "טייסון!!!" צעק דיוויס. טייסון החזיר את דרקון למשגר ו...שיגר אותו. "מה הוא עושה?" שאלה קארי. "מתקפת סופה!" קרא טייסון. דרקון החל להסתובב באוויר וטייסון, יחד עם הרשת, החל לרחף. דרקון נחת על הגג והסופה נפסקה. "הנה הבייבליידים שלכם." אמר טייסון בחיוך. הוא הרים את דרקון מהגג. "וואו! אני לא יכול לחכות עד שאקסוימון יהיה משופר גם כן!" אמר דיוויס בהתלהבות. "טייסון! קאי!" נשמע קול. כולנו הסתובבנו וראינו את מר דיקנסון. "הקרב עומד להתחיל!" הוא קרא, מתנשף. "קרב? איזה קרב?" שאל טייסון. "בדרך סיפרתי לכם שלפעמים מתקיימים קרבות רשמיים ואמרתם שאתם רוצים להשתתף! רשמתי אתכם ואם לא תופיעו זה ייחשב הפסד טכני!" אמר מר דיקנסון. "אנחנו נבוא אתכם." אמר דיוויס. כולנו מיהרנו לאוטובוס ונסענו משם, מנופפים למוכר בחנות "כוח הבייבלייד!" לשלום.

Seto¥Girl®

New member
פריטי ;-; *-* ;-;

מתי פרק חמש?! ואני חייבת לדעת מי יהיה עם ריי ;.; ריי המסכן שלי!

שונן-איי!!!!

פרק 5: קרב במלון הגענו בדיוק בזמן וראינו מולנו את המתמודדים שלנו: הנמרים הלבנים! "לי!" קראתי. הוא הביט בי, ואז במריה. "בוגדים." סינן לי תחת שפתו. לצידו עמד ילד גבוה בעל שיער לבן, כנראה חבר חדש בצוות. "מי יילחם?" שאל קני. "אני!" אמר טייסון. "אני אלחם בסיבוב השני." אמרתי בנחישות והבטתי בלי. "אז אני אלחם בשלישי." אמר קאי. הוא הביט בי, ואני הבטתי בו. חייכתי, אבל קאי הפנה את מבטו מעלי. קן לא היה שם, הוא היה במרפאה כדי שיטפלו ברגלו. קאי התגעגע אליו, אניבטוח, בדיוק כמו שאני התגעגתי אליו. אל מגע ידיו המלטף, אל נשימות פיו החמות, אל לשונו הרטובה... "שלוש! שתיים! אחת! גלגל אותה!" קראו טייסון וקווין. לי לא נלחם עדיין, ידעתי שהוא מחכה לי. הבייבלייד של קווין עף אל מחוץ לזירה בהתנגשות הראשונה. "מה?! א...איך?! הוא רימה!" קרא קווין. "שתוק כבר, קווין! הפסדת! תודה בזה!" אמר לי. הוא ניגש לזירה והוציא את גלאון מכיסו. "קדימה, ריי." אמר לי. התייצבתי מולו, דריגר טעון ומוכן בידי. "ניצחת אותי בפעם הקודמת! אבל הפעם אני הולך לנפץ את דריגר לאלפי חתיכות קטנות!" אמר לי. "אל תהיה כל-כך בטוח." אמרתי. מזווית עיני קלטתי את קאי, מביט בי כשידיו שלובות על חזהו. "תלמד אותו מה זה להתעסק עם מכסחי הבייבליידס!" אמר טייסון. "מוכן, ריי? מוכן להפסיד לפני מאות צופים?" שאל לי. "פחות דיבורים, יותר מעשים, לי." אמרתי בקול קר. "שלוש, שתיים, אחת," אמר לי. שנינו התכוננו להילחם. "גלגל אותה!" צעקתי ביחד עם לי ושיגרנו את הבייבליידים שלנו לזירה. דריגר וגלאון החלו להתנגש ופעם אחת גלאון כמעט התהפך, אבל לבסוף החזיר לעצמו את שיווי משקלו. "קדימה, דריגר! אסור לנו להפסיד!" קראתי. דריגר התנגש בגלאון כמה פעמים וכמעט הפך אותו, אבל גלאון שוב החזיק מעמד. "ברק שחור!" קרא לי. "זהירות!" קראתי. דריגר התחמק מהשעטה של גלאון. "ציפורן הנמר!" קראתי. הבטתי בקאי מזווית עיני וראיתי שהוא מביט בגבי בעיניו היפות. "לא!" קרא קווין. החזרתי את מבטי לזירה וראיתי שדריגר הצליח סוף סוף, גלאון התנדנד כעת ועוד מכה אחת הייתה מפילה אותה. "גלאון! ברק שחור!" קרא לי. "מה הוא עושה? גלאון עומד להפסיד!" אמר טיקיי מאחורי. גלאון התנגש בדריגר והעיף אותו לאוויר, אבל המתקפה לקחה ממנו את שאר כוחו. גלאון איבד מהירות ונפל, אבל לא לפני שדריגר נחת לרגליו של לי המחייך. "הפסדת, ריי! אתה עדיין אפס ותמיד היית!" אמר לי. הוא הרים את דריגר ובחן אותו. "תחזיר אותו!" קראתי. לי זרק עלי את דריגר ותפסתי אותו בחוזקה. הסתובבתי והבטתי בקאי, שנעץ בי את מבטו. "מאמץ יפה." הוא אמר ללא חיוך. החלפנו מבטים לרגע ארוך. חשבתי שראיתי צל חיוך על שפתיו של קאי, אבל אז הנער לבן השיער הפריע לנו. "היי! אני מחכה!" הוא קרא. קאי ניגש אל הזירה. "תכירי את המחליף שלך, מריה! שירו וחיית הכוח שלו גאלאן!" אמר לי. מריה הזעיפה פנים והתקרבה אל קאי. "אולי תיתן לי להילחם?" היא ביקשה. קאי הביט בה. "את בטוחה?" שאל קאי. "כן!" אמרה מריה והנהנה בראשה. "אז הוא שלך." אמר קאי והתרחק לאחור. "מה קורה, קאי?" שאל טייסון. "מריה רוצה להוכיח שה'מחליף' שלה לא משתווה לה." אמר קאי. הבטתי במריה והיא קרצה אלי. ראיתי את קאי מחייך בגיחוך למראה הקריצה, אבל התעלמתי. חייכתי אל מריה בחזרה, חיוך מאולץ כזה, והיא התכוננה לקרב. "שלוש! שתיים! אחת! גלגל אותה!" קראו מריה ושירו. הבייבליידים התנגשו מיד וכל אחד מהם עף לקצה השני של הזירה. "גאלוקס! תיעלם!" קראה מריה. גאלוקס החל לזוז במהירות ונעלם מטווח ראייה. מזווית עיני ראיתי את קאי מסתלק ומיהרתי אחריו. קאי הלך לחדר שלנו וסגר את הדלת מאחוריו, אבל אני תפסתי אותה ונכנסתי. "ריי!" אמר קאי, מופתע מעט. סגרתי את הדלת מאחורי. "קאי, אני..." התחלתי. "לך מפה, ריי. באתי לכאן כדי להיות לבד." אמר קאי. "אני לא הולך עד שאני לא מקבל הסברים." אמרתי חד-משמעית. "מה אתה רוצה?" שאל קאי. "מה קורה כאן? איתך ועם קן? חשבתי שיש בנינו משהו, קאי." אמרתי. "עכשיו...עכשיו כבר לא." אמר קאי. תפסתי בידיו והוא נרתע לאחור. "אבל למה?" שאלתי. "ריי, אני לא יכול..." החל קאי. "אתה לא יכול לאהוב אותי?" שאלתי והתקרבתי אלי. קאי התרחק עוד יותר לאחור והשפיל את מבטו, הוא החל למשוך באצבעותיו כמו ילד קטן. "חבק אותי, קאי. זה יהיה כמו פעם." אמרתי וחיבקתי אותו. "די!" קרא קאיבכעס ודחף אותי לאחור. הוטחתי בדלת והבטתי בו בתדהמה. "מה קרה?" שאלתי. "אני לא יכול, ריי! אני...אני בוגד!" קרא קאי. "אני מוכן לסלוח לך! לא נורא אם התחשק לך להרגיש שפתיים של מישהו אחר מדי פעם! אני מרגיש ככה כלפי מריה!" התוודיתי. "לא, ריי. זו לא הייתה רק נשיקה. אני וקן...אנחנו...היינו ביחד...אתה יודע." אמר קאי בשקט, במבט מושפל.

OFIRB9

New member
מתה על זה

אבל די עיצבן אותי שהכנסת את יולי וקודי והנודניקים, אני כידוע אוהבת רק בישים... מיני:אני לא בישית...את לא אוהבת אותי? אפליה אופיר:מה קרה לך! אני אוהבת אותך ואת קוייצ'י הכי בעולם!! קואיצ'י:גם אני אוהב אתכן! >חיבוק....<<<<<<<<<

למעלה