התחלתי פיק

התחלתי פיק

אמנם של בייבלייד, אבל יש קשר לדיג'ימון. יש קצת שונן-איי (הן הדביקו אותי! לאאאאאאא!!!!) פרק 1: קבוצת הדיג'יגורלים הבטתי בבניין הגדול והלבן שהיה מולנו, הוא היה פשוט ענק. "זה המלון?" שאל טייסון. "כן." אמר מר דיקנסון בחיוך. טורניר חדש עמד להתחיל, ומר דיקנסון לקח אותנו למלון הזה כדי שנתאמן בו עד הטורניר. אמנם היינו אלופי העולם, אבל ממש לא התכוונו לזנוח את האימונים. "מי שמגיע אחרון ביצה רקובה!" קרא טייסון והתחיל לרוץ. מקס וקני מיהרו אחריו, אבל אני נשארתי מאחור עם קאי ועם חברת הצוות החדשה שלנו: מריה. "בואו." אמר קאי והתחיל ללכת. שלושתנו נכנסו אל האולם הגדול, וממש מולנו הייתה זירה זהובה ועמוקה שקוטרה היה יותר מעשרים מטרים! "וואו! איזו זירה!" אמרתי. קאי ניגש אל הקבלה. "מכסחי הבייבליידס." הוא אמר. האיש שישב שם אמר לו שהמפתח כבר נלקח על-ידי חברי הקבוצה האחרים. הוא אמר לו את מספר החדר ושלושתנו עלינו לשם. מריה פתחה את הדלת ואנחנו ראינו חדר גדול עם חמש מיטות זוגיות גדולות ונוחות. זו הייתה הקומה האחרונה, והיה ממנה נוף מעולה. "איפה אני אשן?" שאלה מריה. "הם סידרו לך חדר פרטי." אמר טייסון והצביע על דלת בקצה החדר. מריה פתחה אותה וגילתה חדר גדול, וגם בו הייתה מיטה זוגית רכה ונעימה. "מעולה!" היא קראה. "בואו נלך להתאמן!" קרא טייסון. הוא תפס בדרקון ורץ החוצה עם מקס. "וואו, כמה מרץ." אמר קני. קאי נשכב על המיטה שלו ואני הבטתי בו. כבר הרבה זמן שאני והוא היינו מאוהבים, והוא חייך אלי כשראה אותי מסתכל. דפיקה נשמעה על דלת החדר והקפיצה את כולנו, קאי התיישב במהירות ומריה פתחה את הדלת. "שלום." אמר נער אחד, בערך בגילי. היה לו שיער חום-אדמוני, ז'קט כחול שעליו מצוירות להבות ומשקפת על מצחו. "אני רק בודק איזה עוד קבוצות הגיעו לכאן." הוא אמר. "אנחנו מכסחי הבייבליידס." אמרה מריה. "וואו! באמת? אלופי העולם?" שאל הילד. "דיוויס! דיוויס!" נשמע קול. הילד הסתובב לאחור ומאחוריו הופיעה ילדה גבוהה וסגולת שיער שחבשה קסדה והרכיבה משקפיים גדולות ועגולות. "מה קרה, יולי?" שאל הילד, ששמו כנראה היה דיוויס. "אנחנו צריכים להתאמן." אמרה הילדה ששמה יולי. "להתראות!" אמר לנו דיוויס והסתלק משם. "להתראות." אמרה יולי והלכה אחריו. מריה סגרה את הדלת והביטה בנו. "מוזרים." היא אמרה. "בהחלט!" הסכים קני. "לא יותר ממכם, זה בטוח." אמרה דיזי. "למה את תמיד יורדת עלינו? את בקבוצה שלנו!" אמר לה קני. "אה, נכון." אמרה דיזי. "בואו נלך לבריכה." אמרה מריה. "ממש אין לי כוח." אמר קני. מריה הביטה בי ובקאי. לי לא הייתה בעיה, אז הבטתי בקאי, בתווי פנים היפהפיות, בשיערו הקוצני והפרוע, בעיניו העמוקות והקרות. "קאי! ריי!" נשמע קולו של טייסון. הדלת נפתחה והוא התפרץ לחדר יחד עם מקס. "בואו! יש קרב!" אמר מקס. כולנו יצאנו איתם והלכנו אל אולם הכניסה, שם התנהל הקרב. בצד אחד של הזירה הגדולה עמדה יולי יחד עם ילד קטן וחום שיער ועוד ילד גבוה בעל שיער כחול. מולם, בצד השני של הזירה, עמדו דיוויס ועוד שני ילדים: נער בלונדיני ונערה חומת שיער. "שלוש!" קראו יולי ודיוויס. "שתיים!" קראו הילד הקטן והנער הבלונדיני. "אחת!" קראו הילד כחול השיער והנערה חומת השיער. "גלגל אותה!" צעקו השישה. הבייבליידים שלהם נורו על הזירה והחלו להתנגש אחד בשני, מעיפים ניצוצות חזקים בכל פגיעה.

Seto¥Girl®

New member
אהא^^ בנות, הצלחנו^^ *-*

בתור נשיאת מועדון הפאניגירל, אני גאה בנו^^ כל הכבוד חברותיי הפאניגרליות! יצרנו גזע חדש, פאנבוי! ^^ ועכשיו יש שונן איי הפוך שהוא אהבה בין בנות? דרך אגב אהבתי^^ תמיד ידעתי שדי צ'אן מספיק טיפש כדיי להתעסק בסביבונים, וכמובן שקן צ'אן המסכן שלי רק נגרר אחריו... ^^; ואם אתה תוקע עוד גלגל אותה בפיק שונן איי אני אתאכזב... זה משפט מטומטם להחריד... P: עכשיו עעעעעעעעעעעעעווווווווווווווווד!

Seto¥Girl®

New member
סתם מידע, בעיקר לגוגל שרואה ביפנית

מי שעושה את מוקובה בגרסה היפנית עושה גם את.... גוממאמון מדיג'ימון, ונארוטו מנארוטו^^ וזאת בת P:

Goggle Girl

New member
וואו... היא בכל מקום *-*

*מחבקת את נארוטו וטאקויה חזק חזק חזק* טאקויה: ברוך הבא... לגיהנום! נארוטו: שמתי לב.

Goggle Girl

New member
פאנבוי הוא לא זן חדש

ואני אף המצאתי את תופעת הפאנבואית. מה שיש לנו כאן זה פאנגארל, להבדיל מהפאנגירל.

Ray girl

New member
רייסטי

מה פתאום הוספת את מריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה מי היא בכלל?! ורדרדה מכוערת עם ציצים מניצוח!!! ;_; היא ניסתה להימרח על ריי-צ'ן שלי!

Ray girl

New member
היא כל כך ורודה

ונמרחת... ראית איך היא נמרחה על החזה של ריי?!

Seto¥Girl®

New member
אני אוהבת את מריה^^ יש לה חיה

מגניבה (גלוקס רולז ודריגר גוז!) והיא וריי כל כך מושלמים ביחד^^
חוץ מזה שלדעתי היא כוסית חבלז על המזמז... גו מריה^^

בעע..מריה זה רע ;;

והיא וריי ממש ממש לא מושלמים ביחד!!!!>_< היא וריי זה כמו...זה כמו..זה כמו..מאי וקאיבה X_X

Seto¥Girl®

New member
מאי וסטו אפילו לא דיברו...

אולי החליפו משפט שניים מקסימום X___X בכלל, מאי היא של ג'ואי (ויש לי פרקים חיבוק ונשיקה צרפתית שיוכיחו את זה, וגם הקרבה וקרב!) ובכלל סטו ואני מושלמים ביחד, נכון סטורוליס?

Seto¥Girl®

New member
ללללללללללללללאאאאאאאא!@

טוב, יש גבול. אני אתחלק איתך על כל בישי, אבל סטו שלי! >< סטו: נכון! אני שלה! והיא כתבה על זה פיק, והיא עובדת עכשיו על עוד אחד! *קופץ לידייה של לייט* אני: אהה אני מתה על הבישים שלי^^ הנה סטו, קח עוגייה^^ סטו: *מחייך* יי^^

לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלי!שלי!שלי!!!!!!!סטו שליייייי!!!!!!!!!!!אני לא יכולה לחיות בלעדיו!!;___; סטו:באמת?..*-* כן ;; סטו:...לא ידעתי שאת מרגישה ככה כלפי.. כמה עוד אני יכולה להסתיר ;; סטו:...אוו..חופית *___* *מצונזר על ידי האנשים הרעים שבאמריקה* P:

למעלה