התחלתי לשמוע מטאל......

JOE KALIBER

New member
התחלתי לשמוע מטאל......

כלומר הייתי שומע קצת עד עכשיו... אבל עכשיו אני שומע יותר דברים בנתיים הורדתי שירים של טורניקט, נייטוויש, טיאטר אוף טרג´די וסטראטווריוס (שגם קניתי דיסק שלהם) יש עוד המלצות טובות?

הממ

Opeth (!!) Arcturus My Dying Bride Ulver Elend (לא ממש או בכלל מטאל, אבל להקה מדהימה בלי קשר) Dissection Nevermore Cryptopsy (די ברוטאליים, לא הכי ידידותיים) Skepticism (אני בספק אם תאהב, אבל הם להקה מדהימה) Funeral (כנ"ל) Emperor Novembers Doom Carpathian Forest Candlemass Death Control Denied Atheist Cynic Meshuggah Spiral Architect Borknagar Estatic Fear Dodheimsgard Immortal Absu Opera IX Abigor Blind Guardian (קצת פאואר בשביל האיזון או משהו) Morgion Katatonia Enslaved Benediction Kyuss (לא בדיוק מטאל, יותר בכוון של סטונר רוק, מדהימים בכל מקרה) Spiritual Beggars (כנ"ל) Sentenced Paradise Lost Anathema Arch Enemy Vader Strapping Young Lad Vintersorg Naglfar Diabolical Masquerade Edge Of Sanity Dark Tranquility October Tide At The Gates Hypocrisy Imagika The Haunted Carcass Obituary תקרא לי כשתגמור

JOE KALIBER

New member
אמממ

יש סיכוי שתוכל לצמצם לכמה דברים הכי מומלצים והכי קרובים למה שאמרתי מקודם

אני אצמצם...

אין טעם להמליץ לך על MORBID ANGEL כי אתה שומ ע STRATOVARIUS וזה די רחוק...אז אני הייתי ממליץ לך על SPIRAL ARCHITECT יש להם מוזיקה דומה למה שאתה שומע...פרוגרסיב מטאל כזה...ובכלל דברים מעניינים כאלה...וגם בטח תאהב AVANTASIA שתי הלהקות האלה זה כל מני אנשים מלהקות שונות בAVANTASIA יש אחד מבליינד גארדיאן וSPIRAL ARCHITECT יש גיטריסט של סטיריקון...

תחליט :)

או הכי מומלצים, או הכי קרובים לקודם... כי אין הרבה קשר... הכי קרובים לקודם... Novembers Doom Elend Funeral (קח את ת´יאטר אוף טראג´די, תעשה אותם פי שבעים וחמש יותר כבדים, איטיים ומדכאים ויש לך את טראג´דיס של פיונרל) Blind Guardian Nevermore (איכשהו דומים...) אוקיי אני חושב נגמר הכי מומלצים? לך על 18 הלהקות הראשונות ברשימה, למרות שגם האחרות איכותיות ביותר.

גם בורקנאגאר די דומים

ואתה חייב, אבל חייב לשמוע את ארקטורוס ואופת´, ואת האלבום Kveldssanger של אולבר (כל האלבומים שלהם מדהימים ושונים לגמרי, אין סיכוי שתשמע שיר מכל אלבום ותדע שזו אותה להקה, פשוט זה אלבום שמדהים אותי כל פעם מחדש).

בקשר לאולבר

זה לא שהאלבומים האחרים לא מדהימים כל פעם מחדש... פשוט לזה הכי התחברתי ואני באמת צריך להפסיק להגיב לעצמי...

metal head

New member
אני לא יכתוב יותר מידי אבל

grave digger white skull rhapsody in flames primal fear at vance cryptic wintermoon halloween hammerfall manowar edguy stratovarius children of bodom amon amarh amorphis marduk finntroll ancient rites morbid angel nightwish emperor dying fetus יש עוד להקות על גבי להקות שהייתי ממליץ עלייהם אבל אני כתבתי לך את הלהקות הכי טובות (לדעתי)

ed547

New member
ומה עם behemoth?

הם מעולים תנסה אותם. תוריד שירים מ thelema.6

.Metal_F

New member
הרשה לי להוסיף

Soilwork Iced Earth In Flames (למרות שיש לי תחושה מעצנת שמשהו אמר את זה) Luca Turilli Lacuna Coil Deicide White Skull Sonata Arctica Rage

JOE KALIBER

New member
וואו

הורדתי שיר אחד של אופת´ (DRAPREY) והם ממש טובים יש המלצות לשירים מסויימים שלהם? ואגב למיקאל אקרפלד או איך שלא קוראים יש קול מדהים אני משנה את הסולן בלהקה שלי אליו....

מייזל טוב

The Drapery Falls הוא שיר מדהים, וכולל גם כמה קטעי שירה נהדרים ("Pull me down again and guide me into ahhhhh"), אבל אפשר להגיד את זה על רוב השירים שלהם... להמליץ על שירים? אתה באמת יכול להוריד כל שיר שאתה מוצא, אין להם נפילות, לפחות לא כאלה שיצאו על דיסק... אבל לרוב החומרים שלהם יש יותר כח כחלק מאלבום שלם מאשר כשירים אינדיוידואליים. בכל מקרה הנה השירים היותר מדהימים: When (עדיף יחד עם Prologue הקצרצר וApril Ethereal לפניו, הסוף מהמם) Demon Of The Fall (זה והקודם הם חלק מהאלבום My Arms, You Hearse שהוא באמת הרבה הרבה יותר חזק כאלבום שלם, הוא זורם לו כמעין שיר אחד ארוך) Advent Black Rose Immortal (זה גם השיר הכי ארוך שלהם) The Twilight Is My Robe Forest Of October Godheads Lament Moonlapse Vertiog Bleak The Leper Affinity שני שירים מאלבום, כדי שתוכל לקלוט את הסגנון והאווירה של כל אחד מהם יותר טוב. תהנה.

a_duck

New member
אמ...שלי...

נראה לי שתאהב רק את שלושת הלהקות האחרונות ברשימה... DYING FETUS NILE IMMOLATION DEICIDE CEPHALIC CARNAGE ANAL CUNT TROLL CANNIBAL CORPSE MORBID ANGEL BEHEMOTH GOD DETHRONED MAYHEM MALEVOLENT CREATION EMPEROR SKELETON OF GOD INCANTATION DARK FUNERAL SATYRICON GORGOROTH HYPOCRISY IN FLAMES SPIRAL ARCHITECT

.Metal_F

New member
אימוליישן אחלה...

אנשים לא נותנים להם מספיק קרדיט. בלאק נחמד ולא מתפשר.

למעלה