התחלתי לשחק היום

באסטר1

New member
התחלתי לשחק היום

קראתי קצת בהוראות בחרתי בדרום מזרח שהכפר שלי יהיה. יש לי רק שאלה איך זה הולך הקטע עם הבריתות? חייבים כמה שיותר? והאם אני יכול להיות עם מישהו מצפון מזרח שאני בדרום בכלל? כמה זמן לוקח להגיע למעצמה תכלאס? ומה שונה המשחק מגינדיס או שהמשחק הזה זבלה בסופו של דבר כמו גינדיס? (כבר 7 חודש לא נגעתי במשחקים - אז אין לימושג מי נגד מי וכו')

xxx RAANAN xxx

New member
אור שלום , וברוך הבא .

המשחק הזה הוא שונה מגינדיס , אבל בהרבה מידות דומה .. בגינדיס אתה ממתין לתורים בכדיי לשדרג לבנות וכו פה אתה ממתין למשאבים .. המשחק הזה מבחינת נהלים וצוות הרבה יותר מסודר ובעל שורשים עמוקים באדמה .. אני יכול לומר לך שהשרת הישראלי שנפתח הוא לא השרת הראשון , כי לפניו היו כ - 123 שרתים שהסתיימו.. ההבדל בין גינדיס לבין המשחק הזה הוא : שהמשחק הזה יש לו מטרה , לנצח !!! בגינדיס אין לך מטרה חוץ מכוחניות ייתר.. בכל אופן תהנה ומקווה שתגיע למקומות הנכונים .. אגב אני מבקש ממך לשמור על הסדר ועל שפה נאותה בפורום הזה . רענן.

באסטר1

New member
התחלתי לשחק קצת בלילה

אבל נגמר לי המשאבים של הטיט אחרי שהתחלתי לבנות והגעתי לרמה 1 בכל המשאבים ראיתי במפה שלי רק 2 אנשים לידי ויש מלא שדות אבל יש בהם חולדות נמרים וכו' אז מה הכי כדאי לעשות מפה? יש לי אוכלוסיה של 13 איש מקום 197 (למרות שלפי מה שאני רואה ההבדל בין מקום 50 לשלי זה 20 איש) בכל מקרה תן לי קצת הסברים על בריתות כי הבנתי שפה מלחמה זה לא ישר תוקפים ומשמידים. תן קצת עצות למתחילים (קראתי תהוראות הבנתי תעיקרון) אגב למה אתה מבקש ממני לשמור על שקט רק באתי ככה אתה מקבל אותי? הרוחות שלי השנה שקטות ..בנתיים.

xxx RAANAN xxx

New member
אוקיי אור ,

משמאל אתה יכול לראות את המדריכים שהדר בנתה , תקרא אותם הם יעילים מאוד .. המשחק הזה שונה ידידי , פה הכל שאנטי וכיפי , בריתות הם כמעט אותו דבר כמו בגינדיס , חברים עזרה סיועים וכ'ו .. הסיבה שאני אמרתי לך לשמור על שפה יפה בפורום כי עד היום הכל היה מסודר ואחלה .. אני משוכנע שברגע שהשרת האמיתי הישראלי יפתח יתחילו להיות פה בלאגנים .. כי כמו שאני ואתה יודעים , אנשיי גינדיס יש להם מועקות אחד על השני מהמשחק הכודם .. בכל אופן תקרא את ההוראות , כי המשחק הוא הרבה יותר קל להבנה מאשר משחקים אחרים .. הרבה הצלחה רענן.

באסטר1

New member
אני בשרת הישראלי עכשיו

אם אתה שם ומה דעתך לשלוח לי קצת דברים? אני נתקעתי בלי משאבים ):

למעלה