התחלתי להיתחרפן

aasherr

New member
התחלתי להיתחרפן

כל הרעיון של הטורף והאדם זה לא מוביל ל פיצול אישיות אתה כל הזמן אומר זה הטורף.. לא זה אני .... לא הינה הטורף מבצבץ לא מחרפן את השכל או שזה רק אני איך לקחת את זה -ולהישאר שליו?

fire snake

New member
להישאר שליו? קשה, קשה.

אל תגיד "זה הטורף - זה לא אני"; כך אתה משחק לידיו. במקום זה תפוס אותו על חם. תראה איפה הוא נמצא, באיזה צד של המרחב. שאל אותו (בגוף שני) מה הוא רוצה. צוה עליו לעשות את רצונך. זה עובד מצויין עם לא-אורגניים. באשר למעופפים - לא יודעת. איתם הטקטיקה היא להימנע מלהימתח, רגשית או גופנית. בשני המקרים - הימנע מלנעוץ בהם מבט; העבר מבטך עליהם (פיסית או מנטלית) תוך תנועה מצד לצד של המרחב, בלי לעצור עליהם.

charlila

New member
כמו שמזהים כל דבר אחר

שולחן, חביתה, מיתוס... עם הנסיון, לומדים לזהות. הקושי היחידי הוא ההרגל לעשות ספקולציות חסרות קשר למציאות. השעה משפט, ובחן מי נמצא. אם אתה לא בטוח, שאל אותו: "מי אתה"? כידוע, יש להם קושי מסוים לשקר.

kung fu

New member
תתייחס אל נושא זה בפשטות.

זה לא איזה פיצול אישיות, או יצור רשע ומתועב שרוצה לאכול אותך כי הוא עושה לך דווקא.... זה בכלל לא אישי או משהו כזה. זאת תוכנת הפעלה מאד אוטומטית, ללא אורך רוח. מאחורי המחשבות שלך יש אנרגיה. מאחורי הרגשות שלך יש אנרגיה. (לפני שנוצרים דברים, הם היו הרי מחשבתם ורגשותיהם של אנשים). אתה משפיע על המציאות שלך והמחשבות והרגשות שלך הם לא באוויר ללא השפעה. אז למשל, תחשוב על כך שיש מחשבות ורגשות מסוג מסויים (אםשר לקרוא להם רגשות "שליליים" או בשם אחר)..... אם אתה מפעיל רגשות אלו (למשל אומר לעצמך : "אני דפוק!!!!" או אומר למישהו "יא מטומטם בן זונה!!!") אתה מזין את החלק שבך באנרגיה מסויימת. יותר מדוייק הוא שאתה לא זה שמפעיל אותם, אלא אתה מסכים להפעיל רגשות שהתוכנה הזאת מפיצה באוטומטיות. טוז, בטח יש כאן אי דיוקים כאלו או אחרים, אבל עשיתי כמיטב יכולתי

kung fu

New member
טוז => טוב

בכל אופן פירטתי חלק קטן של הנושא. ככל שאתה מיישם את ארבע ההסכמים אתה פחות מזין חלק זה שלך. בשביל להעיף (או מילה אחרת...) חלק זה לגמרי, נדרשת יותר עבודה

kung fu

New member
יש פה במאמרי הפורום

מאמר על הטורף, קורס כלשהו או משהו כזה... תגיד לי אם לא מצאת. מעבר לזה, תקרא את הספר ארבע ההסכמות. זאת התחלה טובה לנושא. דון מיגל רואיס (בספר) קורא לו הטפיל (טפיל = טורף).

את מתכוונת למה שנקרא טורף נכון?

זה בהחלט חלק (העיקרי) מה"אני". בעצם זה ה"אני". במקום להעיף אותו, אם חיפשת את המילה, אז הייתי אומר לרכך אותו כך שיהיה ניתן לעצב אותו בצורה רצוייה לאותה שנייה בדיוק. אני לא רואה כל אפשרות לחיות על האדמה בלי החלק הזה לגמרי. בקשר ליצורים אחרים, אז הם לא תוצר של המחשבות שלנו או משהו כזה, הם יצורים חיים ממש כמו כל יצור אחר שחי כאן (רק שחסר להם גוף פיזי). אין להם כוונת זדון כלשהי, אבל כמו שיש יתושים וערפדים אז גם יש אןאורגניים מהסוג הזה. יש גם כאלה שהאופי שלהם הוא יותר פרפרי. כנראה שיש קשר בין מה שאנחנו משדרים החוצה לבין היצורים שניתקל בדרך.

LucidGuess

New member
איך אתה מגדיר "טורף" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה ההגדרה שלך ל"טורף" ? Lucid

charlila

New member
ואו! איזה סיכום מעולה!

דון-חואן לוקח את זה צעד קדימה: הוא אומר - אישי או לא אישי, מרושע ומתועב או חמוד ומתוק, אם תצליח להתייחס לדברים בצורה נייטרלית, התקבלת לסיירת מובחרת ואתה לוחם, אחי! זה הכי קשה - אמר דון חואן - להתייחס לאריה המנסה לצוד אותך, ועוד יותר - לשלטון העריצות הרודף אותך אישית, בלי להילכד ברשת רגשות,טינות וכאלה. אם הצלחת בזה, רכשת לך את הלך הרוח של הלוחם (=להשתמש בסכנה כדי להשיג מהירות ודיוק תגובה, בלי להשתתק מפחד) - והוא שלך לתמיד, תוכל להעלותו ולהשתמש בו מתי שתרצה. למעשה, זו התשובה לך, אשר: רכוש לך הלך רוח של לוחם - היה נייטרלי לגבי כל מי שמתקיף אותך, כולל תכנות בלתי אישיות, תכנות אישיות לוחצות, יצורים מרושעים ומתועבים, אמהות פולניות, יתושים, ערפדים וסדוויצ'ים מעופפים. וקונג פו - אם את נשענת על האמונה שהתכנה הזו היא בלתי אישית, אני מבינה למה אני מבחינתך מפיצה אימה ופחד. אבל מה איכפת לך אם התכנה אישית או לא? את לוחמת! את נייטראלית! את יכולה לשמור על הלך רוחך הנייטרלי נוכח כל הקטנוניות והרשעות שבעולם! אפילו הסוכן סמית, ואפילו הסוכנת צ'רלילה לא יוציאו אותך משלוותך ומהלך רוחך המושלם! לא?

kung fu

New member
../images/Emo13.gif אכן

ברמה גבוהה שלי של לחימה, אף אדם שכותב משהו (אלי או בכלל בפורום), או אומר לי משהו, לא יפריע לי. אני בדרך לשם, אבל עדיין לא שם
הגבתי אליך אז (רשמתי "את מפיצה פחד" או משהו כזה...לא זוכרת בדיוק מה רשמתי
) מתוך תוכנת הטפיל.....ואז הפעלתי אצלך את הטפיל שלך... תודה! אפשרת לי לראות איך הגבתי אליך מתוך הרגשות האוטומטיים בתוכי (פשוט שיתפתי פעולה עם התוכנה האוטומטית), ואז הפעלתי אצלך רגשות אוטומטיים, וכו'...
הודעתך עזרה לי.

fire snake

New member
את טועה. ברמה גבוהה של לחימה

תדייקי בהבחנה בין מה שמפריע באמת למה שמפריע מטעמי פינוק - לא תיהפכי לחסינה מפני השפעות העולם. כלל לא! ונהפוך הוא! לא כל מי שחי ובועט פועל מתוך תכנת הטפיל. יש כמה שבאמת מרגישים משהו אמיתי.

למעלה