התחלתי גלולות

התחלתי גלולות

אחרי התלבטויות רבות, אתמול התחלתי לקחת גלולות (אסטל) בתקווה שהן יעזרו לי עם כאבי המחזור/ביוץ שאני סובלת מהן. הרופאה אמרה לי להתחיל לקחת אותן עם הווסת הקרובה וזה מה שעשיתי (אתמול, כשקיבלתי ווסת התחלתי לקחת אותן). אבל מן הסתם הן לא משפיעות מיידית ובינתיים אני עוברת עוד ווסת קשה עם כאבים. מכיוון שחשבתי על כך שאקח גלולות לא דאגתי מראש למרשם למשכך הכאבים שאני לוקחת בדר"כ והוא היחיד שעוזר לי. (מדובר בכדור שמחייב מרשם רופא). אז מה עושים עכשיו? ערב חג ואני סובלת מכאבים עזים.. עד כדי כך שאני בספק אם אלך לליל הסדר היום.
היו לי ניסיונות גם לקבוע תור לרופא המשפחה (עוד מעט אנסה ניסיון נואש אחרון) כדי לקבל מרשם אבל אתמול התורים היו מלאים ולא הצלחתי.
איך עוברים עוד מחזור קשה? (במידה ולא יקרה הנס ואצליח לקבוע תור לרופא להיום?)

kikona126

New member
היי נטע

לצערי אין לי המלצה לאיך לעבור את המחזור ללא התרופה. אולי ללכת למוקד לבקש מרשם?

יכולה לסר לך שלי לפני שנתיים היו כאבים ממש חזקים בפסח ורצו לקחת אותי למיון, וסבתא שלי לא הסכימה ואמרה שהמיטה שלה פנוייה ואני יכולה להעביר את החג שם, רק לא במיון כי היא רצתה אותי בחג. והיתה לי מגרנה, וכאבים שהתחילו מהגב לבטן, והקאתי בבוקר והתעלפתי (והייתי אחרי הניתוח והמחזור לא הגיע, רק הכאב!) אבל את ערב החג עברתי עם המשפחה. (אני לא לקחתי באותו היום משכך כאבים, כי לא ידעתי מה לקחת קודם - לראש או לכאב וגם הקאתי והתעלפתי... את המשכך לקחתי רק ביום שאחרי כי חלק מהתסמינים כבר עברו)
אם יש לך משכך אחר שאת לוקחת או יודעת שהוא טוב לך, קחי אותו לבינתיים (לפי הכמות המותרת על ידי רופא או מה שכתוב על החבילה) עדיף שירגיע קצת אם לא את הכל.

תרגישי טוב!!!! ושהפסח יעבור בכיף, ויהיה מצויין כחג של יציאה מהעבדות לאנדו והחירות לחיות ללא הסבל

תודה

בסופו של דבר באמת הסתפקתי בנורופן ועכשיו אני מרגישה יותר טוב. נראה לי שאני יכולה כבר ללכת לליל הסדר

חג שמח

liats80

New member
שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב יותר

מקווה שתצליחי להנות בליל הסדר!
אל תחכי שהכאבים יגיעו שוב לעוצמה כזו - נסי לקחת את המשככים בזמן (עם תחילת הכאבים).
יש בחג מוקדי חירום. מקווה שלא תזדקקי להם אבל זכרי שהם קיימים.
תרגישי טוב.

kikona126

New member
טוב לשמוע!

איך עבר הסדר?
אנחנו סיימנו מהר (עכשיו) כי לכולם יש ילדים ואז הם הלכו הביתה מוקדם...
אבל היה רועש וטוב!!!

תודה לשתיכן

חזרתי רק עכשיו מהסדר. (אני לא עושה אותו עם המשפחה, כבר שנים אני עושה אותו במרכז ליוגה שבו אני פעילה ושנמצא בת"א. אני גרה בראשון וחשבתי שאשאר לישון שם אבל בסוף מצאתי עם מי לחזור). היה בסדר בסה"כ, כמעט ללא כאבים, רק כל הזמן חששתי מהדימום אבל בסופו של דבר גם התחתונים נשארו נקיים

אני חושבת שהחלק הקשה של הווסת הזאת כבר מאחורי ובהחלט מקווה שבעקבות התחלת הגלולות זאת הווסת האחרונה שאני אסבול ממנה.

לילה טוב וחג שמח

למעלה