התחלנו....

ביאטה

New member
התחלנו....

"תביאו שניים תביאו שלושה תביאו ארבעה ילדים תקבלו שיכונים עם כניסה ומטבח ושני חדרים קטנים תביאו ארבעה תביאו חמישה תביאו ששה ילדים תקבלו הנאה וכבוד מקרובים אתם אוהבים ילדים ילדים זה שמחה ילדים זה ברכה ולכם יש לב של זהב כתוב בתורה אולי בגמרא לכו תשאלו את הרב תביאו ששה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים תביאו תריסר ולמה לא חי? תביאו עשרים ילדים אלוהים כבר יתן הסעד גם כן מה שצריכים ילדים אלוהים הוא גדול קשה לו לסבול שאחד יקבל את הכל לאחד הוא דוחף כסף, כח וכיף ולכם הוא נותן ילדים"

omerlich

New member
מה לעשות?

הציבור החילוני החליט לדפוק את עצמו(חוץ מאיה ארבעת אלפים שלא) אז זה מה שאנחנו מקבלים.. לא נורא תוך שנה וחצי זה יישתנה כל מי שהצביע למפלגות ה"חברתיות" מקבל אותה בהפוכה...

דללה

New member
ממ.. משעשע...

היום בשאלון 300 הייתה לי שאלה אם אני מתעצבנת על אנשים שכועסים על עניין המיסים ובכל זאת מסכימים לשלם אותם (משהו כזה אם אני זוכרת נכון) ישר חשבתי על שינוי

דללה

New member
זה 300 שאלות על האישיות שלך...

היה לי מיון לחמ"ן היום והייתי צריכה לענות על 300 השאלות הטפשיות האלו...

דללה

New member
אפילו יותר מזה ../images/Emo13.gif

אני עוד אהיה המפקדת שלך אחרי שאצא לקצונה

ביאטה

New member
נו, הוא נתן לך רב-סרן

זו דרגת הקצונה הרביעית... זה ה-מ-ו-ן !!

דללה

New member
לא אמרתי שזה לא המון!

ואני יודעת שזאת דרגת קצונה רביעית, פשוט יהיה יותר כיף להיות המפקדת של פריצקר ולהתעלל בו

asafz8

New member
אבל אין איסור

על יחסים מהסוג שלכם במסגרת צה"ל?

ביאטה

New member
בוודאי !

יחסים פוליטיים במסגרת הצבא אסורים בהחלט !! לחיילי צבא הגנה לישראל אסור להביע שום עמדה פוליטית במסגרת שירותם, כשהם מייצגים במעשיהם, מיקומם, בגדיהם את צה"ל.

למעלה