התחלנו....

קמיל23

New member
התחלנו....

זוכרים לפניש שבועיים שסיפרתי לכם שקניתי את הפאזל הזה? 1500 חלקים (אחרי ששנים לא הרכבתי פאזל, מאז גיל ילדות ממש) התמונה של הפאזל נקראת "the fallen angel" של לואיס רויו. מה דעתכם על הבחירה?

קמיל23

New member
ככה זה נראה נכון לשלשום

מאז כבר המשכנו להתקדם... זה פאזל שאני והחבר עושים יחד, והוא יתלה (אני מניחה בקרוב) בגאווה בסלון של הדירה שלנו. פאזל מאוד מאתגר בגלל הגוונים הדומים שיש בו.... מישהו עשה אותו? אגב- בשביל שבועיים שאנחנו עובדים על זה - אנחנו מתקדמים מהר או לאט? (אל תשכחו שאנחנו זוג). יש ימים שאנחנו עובדים במרץ והזמן עובר בלי שנרגיש ויש ימים שאנחנו לא נוגעים בכלל בפאזל, תלוי במצב רוח כמובן. אה, כן.. ויש את הימים האל שאנחאנו "גונבים שניה" ומשלימים רק עוד חלק אחד, או שניים, או שלושה, או את הקטע הזה, וזה שמתחבר אליו, וזה מגיע כבר למסגרת אז רק שישלים.... (אני בטוחה שאתם יודעים על מה אני מדברת)

מממאיה35

New member
"קשה זאת אומרת אפשרי"

כמו שאומרת החתימה שלך
הפאזל הזה נראה קשה יחסית, באמת כי הכל חום, אבל נראה שאתם מתקדמים יפה.. לענין ה-מהר או לאט - אין פה השוואת ואין חוקים ואין כללים.. תלוי במוזה, בסוג הפאזל, בזמן פנוי ובעוד מלא מלא דברים.. אני חושבת שלא משנה מהר או לאט, העיקר ההנאה שבדרך וכמובן - התוצאה הסופית.. אז תמשיכו להנות!

למעלה