התחלנו IVF

סנונית 1

New member
התחלנו IVF

אז היום היינו אצל הרופא והדברים הרבה יותר ברורים והרבה יותר שחורים(חיפשתי מילה אחרת ולא מצאתי). התחלנו את הכנת הפרוטוקול שהוא סיוט בפני עצמו. בימים הקרובים החל ממחר בדיקות דם ואז הוא יגיד לי מתי להזריק את הדקא לבטן, כן שוב לבטן. את הדקא אצטרך להזריק במשך 25 ימים + גונל לפי התגובה , ככה שיצאו איזה 11 ימים או יותר שאחטוף קוקטייל של זריקות לבטן, והפעם כל זריקה בנפרד. יצאתי בוכה, מפוחדת עם השאלה הגדולה למה זה מגיע לי? עצובה היום

blessed

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שולחת לך גם פה (שלחתי לך גם במסר) המון חיבוקים. את גיבורה ותעברי את זה כמו גדולה. זה לא מגיע לך בכלל אבל משום מה זה המצב. כולנו בבוץ הזה ואין לנו ברירה אלא לנסות להמשיך הלאה. אני יודעת שזו לא ממש נחמה אבל לפעמים זה בכל זאת קצת משפר את ההרגשה לדעת שאת לא לבד, אנחנו פה איתך, באותה הסירה. נעבור את זה ביחד ונצא מחוזקות ועם תינוקות בידיים.

c21

New member
סנונית יקרה..

זה באמת מפחיד, וגם אני לפעמים שואלת למה זה מגיע לי? אבל זה מה יש, ועם זה ננצח!! מאחלת לך להתעודד מהר מהר,שלא תצטרכי יותר טיפולים, ותזכרי שהתוצאה תהיה מתוקה ויקרה מכל. שולחת לך מכאן
והמון עידוד.

העין ה 3

New member
סנונית, שיהיה בהצלחה!

אז שוב היינו אצל הרופא באותו יום... אני הייתי מ-18:30 ועד 19:15 (מתוך זה 20 דקות אצלו בחדר וכל הנשים בתור רצו לחנוק אותי...).

רוית ב

New member
אצלי אותו הדבר מבחינת ההרגשה

סנונית מותק גם אני התחליתי IVF ראשון עכשיו ויצאתי אומללת מה"פרוטוקול" ועוד עבר עלי יום מחריד עד שמצאתי את התרופות שצריך וכל היום בכיתי והייתי בלחץ. בסוף החלטתי לעצור דמעות כי רק נהיתי חולה מזה והיום אכן אני יושבת בבית עם 39 חום ועיניים כמו כדורי טניס מרוב נפיחות וסתם עשיתי לעצמי נזק - אני כועסת על עצמי. כל זריקה שאנחנו מזריקות, כל כאב, כל בדיקת דם מקרבת אותנו לאמהות. לקחנו את הדרך הכי קשה... מזל חרא - אבל לא סוף העולם. אני רק שמחה שיכולים לעזור לנו, שהרופאים לכל הפחות רובם, יודעים מה הם עושים, וכל יום כשאני קראת בעיתון על הפריות וניסים ונפלאות, אני יודעת שבסוף גם בבית שלך וגם בבית שלי (ושל כולנו) יגיע התינוק המיוחל רק עליו תחשבי מחזיקה לך אצבעות כמובן - בוכה מן הסתם איתך....... רוית

Galit29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב אז אחרי שתתחילי להזריק את כל התערובות , תראי שצריך לקחת כל יום לחוד ואז רואים שהשד לא ממש גדול - הוא קצת מאיים אבל בפו אחד את מעיפה אותו ואת גם מרגישה שאת ממש עושה בשביל כל המטרה. אז מאחלת לך בהצלחה והמון המון בשורות טובות.

תמרלה

New member
אנחנו ביחד באותה סירה!

סנונית יקירתי, יחד עברנו מ"לקראת הריון" לפורום כאן, ובערך באותו זמן התחלנו הזרעות ועכשיו אנחנו עלינו כיתה לכיתה ג' כפי שאני מכנה את שלב ה-IVF ויקירתי זה אל נורא כמו שזה נשמע! אמרה תמר שרק ממחשבה על זריקות פעם היתה ישר מתעלפת!! אז נכון זה אולי מלחיץ וכל הקוקטיל לבטן..אבל המטרה מקדשת את האמצעים תחשבי על התוצאה שזה יביא לך... ומכיון שאנחנו הבנות יש לנו יכולת הישרדות מדהימה וכוח סיבולת שחבל על הזמן... אז נו ידקרו אותך בקוקטיל זריקות בבטן מה לעשות? אני למדתי להזריק לעצמי, וגם למדתי שאם מחמים את הדכא אז זה פחות דוקר..ואתמול הלכנו בעלי ואני לאחות שתלמד אותנו להזריק ביד כדי שיהייה גיוון ופחות זריקות בבטן ( את הדכא אפשר גם ביד ) אני לא ספרתי כמה ימים צריך להזריק, אני ספרתי כמה ימים צריך לחכות לתוצאה! זה מה שכרגע מניע אותי, אז אל תפחדי ואל תעציבי את עצמך בשאלה למה זה מגיע לך? אלא תגידי לעצמך: מגיע לי להחזיק תינוק בידים ואני אעשה כל מה שנדרש לכך שאשיג את המטרה הזאת!! אז קבל גם כמה חיבוקים לעידוד

eti22

New member
היי היי היי ...השד לא נורא כל כך

סנונית יקרה, נכון שזה עצוב שאחנו צריכות לעבור את כל זה אבל אין מה לעשות זאת המציאות, הטיפול הזה בעה מקרב אותך להיות אמא מותר לך לפחד,אבל אני מבטיחה לך שתראי שלעבור הפריה זה באמת לא סוף העולם. אז הרימי את ראשך נגבי את הדמעות ותזכרי שבסופו של דבר את תהיי אמא !!! שולחת לך טונות של מחשבות חיוביות להמשך
אתי

נועם@בת

New member
לעוף רחוק יותר מהדמיון סנונית

למה לא תעזרי קצת בדמיון המואר, למה לקחת רק את הצדדים המפחידים והמייאשים של הדרך. דמייני לך בטן עגולה, דמייני תינוק חם וריחני אחרי מקלחת. דמייני פעוטה יונקת וכל העולם סביב מואפל לעומת האור שבוקע ממנה. בשביל להגשים את הדמיון הזה צריך להתאמץ קצת. להדקר כמה וכמה ימים, לעבור השריית ביוץ, שאיבה והחזרה. ואפילו הריון ארוך של 9 חודשים (מי שחושבת שהריון זה פיקניק, קראה בטעות את הספר הלא נכון
). אז דקה אפשר להזריק גם לירך. בשביל מה יש לנו פולקעס? וכל קוקטייל שהוא אפשר גם לבטן, גם לירך וגם לישבן. עם קצת אקרובטיקה הכל הולך. הרעיון הוא להבין שיש פתרונות, שיש לנו כל הזמן יכולת לשנות ולו במעט. שלא הכל נמצא בשליטת כוח עליון אפל. אבל אם ניתן לכוחות השחורים לשוט, הם ישלטו לנצח. אנחנו נהרה ונלד והחיים יהיו קשים ומכוערים כי תמיד יש משהו רע שקורה. שולחת לך חום, ואור, אומץ ואהבה ושק סבלנות מהמאגר לשעת חירום
. נועם

k o k o p e l i

New member
את חייבת לאזור כוחות

ואני בטוחה שיש לך אותם, כי עובדה שאת ממשיכה , למרות הכל... תנסי לגרש את המחשבה של "למה זה מגיע לי", היא מכניסה אותנו למלכוד של רחמים עצמיים ולא מקדמת לשום מקום. תאחזי בדברים הטובים שיש לך , וכל הזמן תחשבי שזה רק עוד שלב בדרך לאושר הגדול. בהצלחה.

Big Mama 1

New member
סנונית מתוקה ../images/Emo24.gif

אל תפחדי כל כך. התהליך נשמע הרבה יותר מפחיד ממה שהוא באמת. חוץ מזה קטן עלינו זריקות. בטיפול הקודם גם אני התחלתי דקא' ביום ה 21 וסה"כ קיבלתי 45 זריקות כי אני מקבלת גם גסטון לתמיכה
. תמיד תזכרי שכמה שלך רע, יש בעולם מישהו שיותר רע לו ואף אחד לא מחליף את הצרות שלו בצרות של אחרים.
אני יודעת ש"צרת רבים - נחמת טפשים" אבל אני מעדיפה להיות טיפשה איתך מלהיות חכמה לבד.
אז אני איתך מותק, עד לבטא חיובית

zamzam

New member
אני מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif

שעל הטיפול הראשון זה יצליח. ואת תראי שכל הסבל, הדקירות והכאב יהיו שווים את זה. בהצלחה

בולה101

New member
סנוניתלה חמודה../images/Emo24.gif

לא להבהל מתוקה. זה לא סוף העולם. כמו כל דבר חדש בחיים בהתחלה הוא נראה גדול מפחיד אבל שמפרקים אותו לחלקים רואים שהשד לא כזה נורא. אומנם תהליך ההפריה הוא יותר איטי ארוך ולפעמים גם יותר מייגע. אם כבר למדת להזרי בהזרעות אז תעברי את זה כמו גדולה. תאמיני לי שזה כבר לא משנה זריקה אחת או שתיים. גם אני קבלתי פרוטוקו דומה - הזרקת דקא יומי 0.1 מהיום ה - 21 למחזור למשך חודש ובמקביל הזרקתי גונל עוד איזה שבועיים. מתוקה זה לא נורא. קחי את הכל בקלות ותחשבי שכל זריקה וכל דקירה מקרבת אותך אל המטרה. נכון שלפעמים יש עליות וירידות ומצבי רוח במהלך ההזרקות אבל תעברי את זה כמו גדולה ואם תצטרכי תמיכה אנחנו כאן בשבילך. אז לא להבהל ולהיות רגועה ואינשאלה שזו תהיה ההפריה הראשונה והאחרונה. אמן

hyb

New member
סנונית חמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אז נכון שעכשיו הכל נראה כ"כ מפחיד ומאיים, אבל שתזכי סופסוף להגיע למטרה-את כבר לא תזכרי כמה רע היה אלא איזה טוב עכשיו. אל תשכחי שאופטימיות-היא דבר חשוב ביותר, וצריך להסתכל קדימה על הצד החיובי (למרות שזה נורא קשה). חוצמזה-את לא חייבת להזריק הכל בבטן-יש גם יד, ירך וישבן...בקיצור אפשר לגוון. חמודה-שיהיה המון המון בהצלחה... מחזיקה לך אצבעות עד לבטא.

סנונית המון בהצלחה תקחי את זה שלב

שלב ואז זה יראה פחות מאיים ומפחיד... ותיראי שהשד לא כ"כ נורא (אלעעעעעקקקקקקקק) כולנו באמת באותה סירה. אני עכשיו עברתי IVF ראשון...אז אם יש לך שאלות...את יותר ממוזמנת.

למעלה