התחלנו כידידים

התחלנו כידידים

אחר כך הפכנו למשהו קצת אחר...לא יודעת להגדיר. חושבת שגם הוא לא יודע. ניסינו להגדיר בכל מיני הזדמנויות וזה לא ממש הלך. בינתיים אני מרגישה שאנחנו יחד עד שיגיע משהו אחר. ככה הוא מרגיש בכל אופן. אני הולכת ומתאהבת בו. למעשה כבר התאהבתי. כל פעם שהוא מדבר על בחורה אחרת, הלב שלי נצבט מקנאה. השבוע כשעשינו סקס, ככה כמעט זה נפלט לי "אני אוהבת אותך". עצרתי את עצמי בזמן. לעזאזאל למה אני צריכה לעצור את עצמי? למה אני צריכה לפחד שהקירבה שלי תגרום לו להתרחק? חברה אמרה לי שאני צריכה להפסיק לצפות שהוא יעשה, שהוא יתן וכו´ וכו´...אז הפסקתי, ונתתי, ואמרתי...בלי לחשבן. אומרת לו שמתגעגעת אליו, והוא לא עונה. אומרת לו שהוא חסר לי, והוא לא עונה. כל הפגישות האחרונות היו יוזמה שלי...מתחילה להרגיש עם זה חרא שחבל על הזמן...

chnira

New member
מוכר וכואב..

אצלי אומנם זה היה הפוך..התחלנו במטרה של קשר רומנטי והפכנו ל"ידידים"... זה עצוב כשזה לא הדדי...זה כואב וזה הרסני..עדיף להמשיך הלאה לחפש משהו שיהיה הדדי, שלא יתן לך להרגיש זולה...אבל קל לדבר וקשה לבצע.. הרגש הזה שם בפנים שהתפתח מציק..הגעגועים, הרצון לדבר איתו..הכל שם נלחם בפנים..ובנוסף לכל זה ההגיון מנסה לנצח ומטיף מוסר בלי סוף... תעשי מה שטוב לך...תנסי רק לא להכאיב לעצמך יותר מדי..

תוכימון

New member
מסקנות מתצפיות

כמה שזה נישמע אידיוטי ודבילי כל הקטע הזה של בינו לבינה הוא תמיד (בואו ונאמר כמעט, כדי שלא יביאו לנו אותה ביצאים מן הכלל...) משחק של כוח. או שהוא משחק משחקים או שהיא, או שהוא יותר להוט והיא לא או להיפך. כנראה שכך אלוהים יצר אותנו, עם באג בתוכנה. אבל אל תדאגו! אני הולך לתקן את זה!!!
לא לשווא פיענחו את הגנום האנושי!

chnira

New member
לא מדוייק..

אוקיי..נגיד ש..יש מקרים ויש מקרים.. סתם חושבת שמי שמתעסק עם משחקים פשוט לא יחווה קשר אף פעם... אני בעד כנות, כנות וכנות...חבל מאוד שיש כאלה שחושבים שלהרגיש משהו זה אומר להיות פגום או דפוק...ומפחדים להביע את זה.. כמו שאמרתי..מי שמשחק משחקים בקשר...הפסד שלו..

אם אגיד לו ישירות שאני אוהבת אותו

אפסיד אותו... לא בטוחה שמסוגלת להתמודד עם האפשרות שהוא יעלם מחיי לגמרי

chnira

New member
צודקת..זה באמת סיכון..ו..

זאת בעייה.. אבל את צריכה לחשוב מה יעשה לך הכי טוב..אם קשר כזה לא ברור יתן לך מה שאת צריכה ואז את צריכה לקחת בחשבון שאולי תפגעי בסוף.. או שאת צריכה לקחת את הסיכון...ובמידה שהוא נעלם פשוט להמשיך הלאה... אין פה תשובה נכונה..הכי חשוב לפעול איך שמרגישים לנכון...

למעלה