התחלות.....

רונית*

New member
התחלות.....

אז רגע לפני שמתחילה עוד שנה.... מאחלת לכם ולי שנה של אהבה... מי יתן ויפתחו עבורינו שערי שמיים ושערי לבבות.... שתהיי זו שנה של התחלות... שנה של לבלוב, והפתעות... אז באמת, מכל הלב והנשמה.... שתהיה לנו שנה נפלאה וטובה.... לכל ידידיי, שהכרתי בשנה שחלפה.... רוצה אני להודות לכם... (אני פונה לכל אחד ואחת באופן אישי) תודה על הכל... אני ברת מזל... שנפגשתי עם אנשים טובים באמצע הדרך... ומכאן שולחת לכם את אהבתי... והכי חשוב.... גיליתי מהי חבירה מתוך בחירה... אוהבת אותכם... מהנשמה.

אפרת.א

New member
אז רגע לפני שמתחילה עוד שנה...

רוצה לאחל לך ולכולנו ...שנה בה נמצא , לאן שרק ניפנה , נמצא פנינים בדרכינו...שנדע למגר את הקוצים ואבני הנגף העומדים מנגד...שכל פנינה תחבור לפנינה נוספת וביחד נשזור מחרוזת שאת יופיה לא ידע איש מלבדינו... היות והנשמה נעה במחזורים , לעיתים אנו יכולים לחוות את עונות המעבר שלה כריקות וצחיחות ולעיתים, מלאות עוצמה, התרגשות ושירה גדולה...מאחלת לך ולכולנו לחוות את העונות הגדושות בטוב...ברוך, בעדנה, באהבה... מאחלת לך רוניתי יקירה - - - - שתדעי תמיד לבחור מתוך הנשמה...שכל איש ואישה אותם בחרת , אותם פגשת באמצע הדרך...יהיו שזורים בתוך אותה שרשרת פנינים אדירה ובעלת עוצמה...שתמיד תאיר לך דרכך...שנה של התחלות חדשות...שנה של סלילת דרך לשנים הבאות... שלך באהבה, איריס.

רונית*

New member
תודה, איריס מתוקה...

תודה תודה ושוב תודה..... מאחלת לך.. שנה של אור, חדוה ושמחה ועם כניסתך לביתך החדש... שתהיה זאת שנה של ברכה והתחלה חדשה... שנה שבה תרקמי חלומות, ותבני זכרונות... מי יתן ויתמלאו כל משאלותיך.. מהלב והנשמה... רונית

למעלה