התחלות..

התחלות..

אוספת את הכל.. מילים, רגשות, רסיסי רגעים, קרעי זכרונות אוספת הכל, קושרת בסרט כזה מוזהב עם נוצצים מדביקה עוד נשיקה אחרונה וסוגרת הכל בקופסא אדומה. זהו, מתחילה מחדש. בלי כעסים, בלי עצב אולי קצת אכזבה... אבל לא נשברת, תמיד מקווה צועדת בראש מורם להתחלה חדשה. רקדנית
(ברוח נכאים- אבל רק טיפ טיפה)

סילבסטר

New member
להחזיק מעמד יקירתי ../images/Emo98.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo39.gif

מאחל לך אושר במה שתיבחרי לאן שלא יובילו אותך דרכייך זיכרי את מה שיש מאחורייך זכרונות ולקחים של מילים ומעשים בכל מקרה של מר צרה נתיצבנה לעזרה

../images/Emo20.gif תודה

יש זכרונות ויש זכרונות.. ויש כאלה שעדיף לשכוח... תאמין לי. ויש כאלה שאתה רוצה לשכוח והם לא מרפים ויש גם זכרונות נעימים.. על כל פנים, אני לומדת מתנסה ומתבגרת..(לא הרבה אבל משתדלת) ובכלל.. בלי עבר אין מה לדבר על עתיד, לא? ללמוד ממנו, להפיק לקחים ולהמשיך הלאה יותר חכמים ממה שהיינו קודם..

רקדניתתתתתתתתתתתתתת

רגע רגע רגע...... על איזה התחלות אנחנו מדברות??? פרטי הסבירי הדגימי... שולחת לך סל ענק של כוכבי הצלחה ומזל!! רק טוב

אני בושה ונכלמת...

שנים שלא דיברנו.. אני נורא לחוצה בזמן האחרון מבטיחה לצלצל לך במיידי ולפרט, להסביר ולנמק ((((

יודע ש...

New member
לדעתי עדיף רוח

פרצים על רוח נכאים וכמו שאומרת - הגחלילית שלנו הרבה טוב

אהמממ....(=אני חושבת)

רוח פרצים זה אחלה... אבל לפעמים גם סתם רוח נעימה זה מצויין. תלוי בהרגשה, תלוי במצב הרוח, לא? תתאר לך למשל ערב כזה עם שמיים בהירים, זרועי כוכבים לשבת על חוף הים עם מישהו שאתה באמת אוהב ולהתבונן בגלים..בשמיים ברגע כזה למשל לא מתאים רוח פרצים לא? אני הייתי ממליצה על רוח כזאת עדינה, מנשבת קלות רק נוגעת.. מלטפת..מרגיעה.. כזאת שתתרום לאווירה הקסומה. ורוח פרצים..? - אוהו..זה להזדמנויות לגמרי אחרות
וכמו שאומר המשורר: "על זה נשוחח בשיעור הבא..." חהההההההההההההההההההה

למעלה