התחלות ישנות.

התחלות ישנות.

בסימן השנה החדשה שהפציעה עלינו לטובה, איך התחילה מערכת היחסים עם ה-X ? אותה מערכת שהבנתם שהיא זו שלה חיכיתם,שאותה רציתם למסד. בשידוך ? בתור בסופר ? אתר היכרויות...? לימודים ? יש כאן מי שבאמת מיסד זוגיות מהיכרות במועדון כזה או אחר ? נדמה והשתנו הדרכים של היום להיכרות עם אנשים אחרים. מעולם לא יצא לי לבנות מערכת יחסים עם מישהי שהכרתי למשל בפיק אפ בר. באמת ישן מפני חדש תחליף ? התאונה שלי,תרתי משמע,התרחשה עת רכשתי את הקליאו RSI המשופרת שלי, וכמובן שאת הדבר הכי חשוב השארתי לסוף,ועדיין לא החלפתי צמיגים, וכמובן שבבלימת החירום הראשונה,דהרתי הישר לתוך מכונית שהגיחה מולי מבלי לציית לתמרור עצור. כהמשך ישיר לאותה תאונה הכרתי את המזכירה החיננית שעבדה במוסך שבו תיקנתי את הרכב. יצחק לוי היה מגדיר את זה כטוטאל לוס

b e c k y

New member
שתי תשובות.

1. הקשר הראשון, שאכן מוסד בסופו של דבר ושרד 17 שנים. ההיכרות הייתה במסגרת מעגל חברים מצומצם. נכנסתי לחבורה תוך הכרות עם חבר רציני אחד. ובסופו של דבר (שלוש שנים אחרי) יצאתי לנישואים עם אחר. 2. קשר שלא מוסד בסופו של דבר: ההכרות היתה במסגרת העבודה. קישרי עבודה עם חברה אחרת, והוא היה איש הקשר. לא יצא לי אף פעם לבנות משהו רציני עם מישהו שהכרתי באינטרנט או במקרה.

../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

מה קורה אוקסי? שוב שאלות קיטבג? לסדר לך P אצל YE ל
שאנטי שאנטי
. זה באמת משנה איפה מכירים? כשזה צריך לקרות זה קורה - במועדון, באינטרנט, בעבודה, בפקק או השם יודע איפה ...

מממממממ

איזה מהם? :) אם אתה מתכוון לאבא של הנסיך זה היה בצבא אמא שלו שהיא הסבתא של הנסיך התאהבה בי והחליטה שאני חייבת להכיר את הבן שלה לא ממש עניינה אותה העובדה שהתחלתי בדיוק לצאת עם מישהו אחר, בתחבולות ששייכות רק לחמות פולניה היא הצליחה ואני בהחלט מודה לה על כך לחיי התחלות חדשות בכל מקום

בליינד דייט בשידוך של מישהי שהיו לה

קשרי עבודה איתי ולבעלה היו קשרי חברות עם הגרוש.

למעלה