התחלות חדשות

s h o o s h a

New member
התחלות חדשות

את הפורום הקמתי מתוך אמונה שהוא יהווה בית חם, אוזן קשבת וכתף תומכת למי שזקוק לכך ולא תמיד מצליח למצוא את אלו בחייו האמיתיים. מי מתוך פחד, מי מתוך בושה ומי מכל סיבה אחרת. הפורום כאן עבור כולם. נשים, גברים, ילדים. לחזק את הדרוש חיזוק, לסייע במידת האפשר וללוות את הפונה בתהליך אותו הוא עובר ובתקווה להתחלה חדשה. הפניה לפורום נעשית באנונימיות מוחלטת ואנו נדרשים בכל לשון של בקשה לא לעשות או לומר דבר אשר עלול לסכן את פרטיותו של הפונה. הפורום אינו מקצועי אולם התמיכה שניתן יהיה לקבל בו וההפניה אל הגורמים המוסמכים יסייעו למבקשים זאת. אני מאחלת לכולנו שנדע להתנהל באופן תרבותי ונוכל לעזור ולהיעזר איש ברעהו. שושה

אוהד11

New member
../images/Emo50.gif לפורום החדש. יחד עם זאת

ההסברים על הפורום אינם ברורים, ואולי אפשר לקבל הסבר יותר ממוקד ומפורט על מהותו ומטרותיו מעבר לשם. תודה

s h o o s h a

New member
מהות ומטרות

הפורום, כאמור, עוסק בנושאי האלימות על גווניה, ולצערי הרב, הגוונים רבים ומכוערים ביותר. בפורום, ננסה לתת במה לקיום דו-שיח לבדיקת אפשרות להמעיט עד כמה שאפשר (לא מתיימרת לומר- להפסיק) את האלימות בין בני האדם ולהציע אפשרויות חלופיות. הפורום יעסוק גם בבני אדם שחוּו ו/או חוֹוִים אלימות בחייהם. רבים מהסובלים מהתעללות פיזית או אחרת חוששים לשתף אחרים במצוקותיהם והם נמצאים במעגל אימה מתמיד. כאן ננסה, כאמור, ליצור עבורם בית חם ומשפחה תומכת, מקום בו יוכלו לפרוק כאבים ומצוקות ולהרגיש מוגנים. כולי תקווה כי הפורום יעמוד ביעדיו. ואמרו לפני ואני אכן מסכימה, אם נצליח להציל נפש אחת כאילו הצלנו עולם ומלואו.

הינדה 54

New member
בהצלחה לפורום החדש../images/Emo24.gif

ברוך השם שמישהו נזכר להעלות פורום שכזה בתור מי שחוותה את האלימות מקרוב אני מוכנה לעזור לכם במה שרק ניתן היום ברוך השם אני נשואה בשנית ותודה לאל מאד מאושרת אבל את האלימות לא שוכחים אף פעם וקורה שלפעמים את מנסה לשכוח אבל אם למשל נשבר לי כוס אז בהתחלה הייתי מפחדת שהנה עכשיו אני אקבל את הסטירה אבל כשבעלי החדש ראה שאני מבוהלת הוא פשוט בא וחיבק אותי ואני הסמקתי כמו תינוקת אני מאושרת עכשיו ולא האמנתי שקימים גברים כמו בעלי החדש

s h o o s h a

New member
תאמיני לי שהתרגשתי?

קראתי את הדברים והרגשתי צביטה קלה בלב. מחבקת ומאמצת אותך בחום (תרתי משמע). את ברוכה מאד בפורום כדוגמא לאחרים ואחרות שאפשר גם אחרת שושה

ברכות ל-s h o o s h a לפתיחת הפורום

כבר לפי עצם העובדה שפתחת פורום "אומרים ``לא!`` לאלימות" אפשר לדעת, שאת שייכת לזן מיוחד של דון קישוטים, ולכן אני מאחל לך מכל הלב הצלחה רבה בניהול הפורום הזה.
הוא לא צפוי להיות קל. 'אלימות' - זהו נושא כבד. לצערינו, לא חסרה אלימות בארץ. לצערינו, לא חסרים חומרים לפורום הזה. אני "מחזיק לך אצבעות"

s h o o s h a

New member
דון קישוט

הפורום המתהווה, סביר שיכיל 'חומרים' לא פשוטים ולא קלים. ויתכן שבהחלט זקוק הפורום לדון קישוט שלו. הרי ידוע כי שמו של דון קישוט נקשר במלחמותיו בטחנות רוח. אולם בעיניו היו אלו אבירי הרשעות שמהן היה צורך להציל את הנסיכה. ואם ניקח את האגדה הזו לימינו אנו הרי נמצא שיש הרבה 'מפלצות' שהן למעשה רק 'טחנות רוח'. ואם אני, דון קישוט, אצליח לגרום למישהו להתבונן לטחנת הרוח 'בגובה העינים' ולא לראות בה מפלצת, הרי שמחצית הדרך להצלחה כבר נעשתה. כי חלק מההחלמה הוא היכולת להתמודד עם מי שהזיק לך, לראותו במידותיו האמיתיות ולא במידות שניסה לשוות לעצמו. אני מודה על האיחולים ומודעת לקושי שבניהול פורום מהסוג הזה. אולם אני מאמינה גם שישנם מספיק אנשים טובים בחברה שלנו שיכולים להאיר ולהציג פנים אחרות ואפשרויות לקיים חיים רגילים למרות ועל אף הכל. מקבלת את אצבעותיך המוחזקות ואשמח לראותן גם מטופפות על גבי מקלדת כשותף פעיל בפורום זה. שושה

אוהד11

New member
מטרותיו של הפורום נכונות, אך צריך

להוסיף עליהן גם את האלימות המתחוללת מידי יום ביומו בכבישים, ואיש אינו נוקף אצבע, והמערכות עומדות במערומיהן, ואף אחד מהבכירים ביותר אינו קם ואומר עד כאן ! אלימות הכביש אינה פחותת ערך.

s h o o s h a

New member
אומרים לא לאלימות

אני מפנה אותך לקרוא את הודעת המנהלת אשר מסבירה כי המדובר באלימות על כל 'סוגיה'. כל מי שמרגיש נפגע מאלימות, מקווה שימצא בפורום זה את ביתו ומקום מבטחים. בוקר טוב שיהיה לכולנו

למעלה