התחלות חדשות

s h o o s h a

New member
התחלות חדשות

שלום, הפורום הוקם למען אלו שחייהם חוסים בצל האלימות, למען אלו שהצליחו למצוא את עצמם יוצאים ממעגל האלימות בו חיו ובעיקר, בית חם לכל מי שירגיש צורך לחלוק עמנו את כאביו ושמחותיו. פורום זה הנו בתחילת דרכו ואני תקווה כי קיומו יסייע בידי הפונים אליו. שושה

רפסודה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifבהצלחה שושה../images/Emo45.gif

מעריכה מאוד את היוזמה, ואת המנהלת המאוד ראויה לנושא הרגיש הזה
בהצלחה לך, ושיהיה זה בית-חם ותומך - במגע האוהב והמחזק שלך. מאחלת מכל הלב, איריס

meshi4

New member
בהצלחה ../images/Emo39.gif

רק חבל שהפורום לא נמצא ברשימת הפורומים החדשים.

s h o o s h a

New member
גם לי מותר להפשיר

אני מסוגלת לחלוק מילים כל כך אישיות עם זרים לי לחלוטין אני מסוגלת להביט את תוך עצמי ולומר לי כי כי המפלצת הזו שקיננה בי במשך יותר מידי זמנים, הגיע זמנה להרפות. היא יכולה להישאר, אם נפשה חפצה בזה, אולם אלי היא לא תגיע עוד. כי גדלתי, כי התחזקתח, כי הושטתי יד בבקשת עזרה ועשיתי זאת. והיום, ממרומי הכוחות שצברתי יודעת שיכול לקרות לכל אחד אחר רק לא לאבד תקווה להאמין בעצמך, גם אם נדמה שכלו כל הקצים יש לנו את זה ואנחנו נראה להם ונרה להם את זה מהמקום הכי טוב שיש לנו להראות מהמקום של לא מזיז לי ולאיש שעזר לי יותר מכל אחד אחר הנני מתפשטת כאן קבל עם ועולם להביט אל שתי עיניך ולראות עתיד לדעת שיש מחר להרגיש שעוד אפשר... לטבוע בתוך החיוך שבכל פעם מחדש אותי כובש ללגום את קול הצחוק ולרוות... לחבק אותך אלי שתדע שאינך לבד שאהבתי אותך תמיד מקיפה עליך מגינה ואתה לי בתום כל המילים כמו מנגינה ערב רב של צלילים שמתחברים יחדיו ליצירת אהבה שלי אותך
שעה של וידוי

למעלה