התחלות חדשות

tairon

New member
התחלות חדשות

התחלות ראשונות ניצבות להן בפתח לכאורה אני אדיש אבל משהו שם בבטן מסתובב לו כבר כמה ימים קוראים לזה התרגשות ואולי אפילו פחד פחד ממה שצופן לי העתיד אני יודע שהכל נמצא בידים שלי בהחלטות עליהן אחליט ובכל זאת החשש מנקר קוראים לזה דאגות ואלו דאגות טובות התחלות חדשות הן תמיד דבר מרענן משהו חדשני בפתח האם בסופן של התחלות חדשות אהפוך לאדם שונה אחר? הזמן רק יגיד..התחלות של הצלחות עבודה או לימודים הכל נמצא בידים שלי ובהחלטות של התחלות חדשות דף חדש של התחלות חדשות יפתח האם זה יביא לי את השקט אותו אני מחפש כל כך הרבה זמן? הכל נמצא בידים שלי והחלטות של התחלות חדשות

Dovsha

New member
לא יודעת...

באיזה כיוון ההתחלה שלך הולכת, אם לימודים או עבודה או מה שזה לא יהייה... לא משנה כ``כ - שיהייה המון בהצלחה.

קרני

New member
כל יום הוא התחלה חדשה...

וכל יום אנחנו עושים בחירה (אם כי לא תמיד מוצלחת...) לאיך שהיום שלנו עומד להראות... לפעמים הבחירות שלנו משתנות בגלל אילוצים, ולפעמים הן משתנות כי הן פתאום נראות לנו לא מתאימות... ואנחנו רוצים לשנות אותן... ואתה יודע טאי, הבחירה עצמה די קשה - מה אני רוצה?! מה לא רוצה? האם אני שלם עם ההחלטה או לא!? אבל ההתמודדות עם הבחירה קשה אף יותר... איך אני מממש את הבחירה על הצד הטוב ביותר... ולא, זה לא ממש בלתי ניתן לביצוע, כפי שהמילים מביעות, אלו פשוט דברים שקורים, דינאמיות כזאת בחיים שלנו, ואנחנו ממשיכים עם הזרמים ומנווטים לכיוונים שונים... מתוך הכרות צנועה איתך, אני יודעת שאם תחליט משהו תעמוד אחריו ותצליח גם לממש... האופטימיות שבך תנצח! שיהיה לך בהצלחה והמון התחלות חדשות טובות ומאושרות :)))

dafna l

New member
טאי התחלות

טאי התחלות חדשות התרגשות גדולה דיברת על ספק ופחד פחד הוא מהבלתי ידוע מהחדש מהשונה והתחלה זה סוף של פרק וסוף מסמל התחלה הם שזורים להם ביחד לעיתים הכל מאורגן וברור ואין חשש פחד ספק ולעיתים מוטב לנו לקחת פסק זמן להנות מהתחלה להנות ממנוחה ולהחליט לא תמיד אנו מחליטים וממשים מיד לעיתים יש עיכובים היסוסים וגם הם לטובה יש מי ששומר עליך ודואג ודואג מאד מאד. לך עם לבך שם התשובות הכי הכי אמיתיות נמצאות תן לך זמן, הקשיב ללבך הוא יודע. בהצלחה לתחילת דרך בהצלחה במעלה השביל הפתלתל לך לאט ובבטחה בהרבה אהבההההה רקפת

למעלה