התחלות חדשות

בופיק

New member
התחלות חדשות

שלום לכולם וערב טוב, לפני כשלושה חודשים לערך הגעתי לתפקיד חדש בצבא, תפקיד של כל קצין בחייל אצלנו חולם עליו. גם אני חלמתי עליו. ולאחרונה אני מרגישה שאני פשוט מתוסכלת, אין לי את המחוייבות והמעורבות שהייתה לי בבסיס הקודם. מרגישה שאני לבד, שאין לי יותר מיידי את מי לשתף, הבסיס הוא בסיס סגור ובדרך כלל זה לא מפריע לי, אני הכי מורעלת בעולם, הכי לא רוצה להיות בבסיס פתוח, אבל לאחרונה אני מרגישה מתוסכלת מרגישה שאני חושבת כל הזמן על מקום אחר. אני מרגישה בא לי מאוד להבין למה אני מצב רוח ירוד כל כך ולמה אני לא מצליחה למקד את עצמי ולהבין מדוע ולהבין למה אני לא יורדת לפרטים האלה.... סתם ככה לשתף ולהגיד שפשוט לא טוב לי כל כך בימים האחרונים.... שנה טוב לכולם

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מוטיבציה

יקירה, המוטיבציה שלנו נבנית מהרבה דברים. לעשות את הדבר שחלמת עליו היא חלק מזה. אבל חשוב לא פחות - תחושת שייכות, תחושה שמישהו מעריך את העבודה שלך. אנו יצורים חברתיים. אם את מרגישה לבד - ללא עמיתים לעבודה שאפשר לחלוק איתם את חוויות היום, את האתגרים וההצלחות, אם המפקד לא משדר תחושה שהעבודה שלך חשובה ומוערכת - כל זה יכול לפגוע במוטיבציה, גם אם את עושה את הדבר הנחשק ביותר בעולם. אם זה אכן המצב - נסי לבדוק כיצד את יכולה לשפר אותו - בקשי משוב מהמפקד שלך, חפשי אנשים שאת יכולה להתחבר אליהם והתחילי קצת לחלוק איתם דברים שאת עושה. לוקח זמן ליצור קבוצה חברתית חדשה בבסיס חדש. שם האנשים כבר מכירים אחד את השני, ואת חדשה, לא מכירה, לבד. חשבי איך אפשר להכיר ולהתיידד - זה בסיס סגור - מה אנשים עושים בשעות הפנאי שלהם? לאיזו פעילות את יכולה להתחבר? שתפי בעוד פרטים וננסה לעזור. ושתהיה שנה טובה

קצה הקרחון

שלום לך
כתבת מעט מאוד, ודי קשה להבין יותר ממך מה בדיוק קורה איתך. אבל לפעמים זה ככה. משהו מפריע לנו, ואנחנו לא בדיוק יודעים מה זה! ולזה יש כל מיני טכניקות של הסתכלות פנימה. שאפשר ללמוד ולתרגל. למשל יש "התמקדות" שאפשר לקנות את הספר ולנסות לתרגל את זה בעצמך, זה יכול לעזור לך להבין וגם ליצור שינוי במה שמפריע לך. בהצלחה

tapuachcoach

New member
מצב רוח הוא סימפטום חשוב, אבל לא סיבה

בופיק יקרה מקור כל תנועה והצלחה היא הרצון שלנו. את כותבת על התפקיד הנוכחי שלך כ-"תפקיד של כל קצין בחייל אצלנו חולם עליו. גם אני חלמתי עליו." מוטיבציה שמבוססת על רצונות של אחרים מעולם לא מביאה אותנו להצלחה בת קיימא, הצלחה שנמשכת לאורך זמן. אלא ההיפך. כדי לגלות את היעוד האמיתי והאושר שאנשים חווים (אושר סובייקטיבי שלך) עלייך לעשות עבודת מחקר עם עצמך. תהליך של אימון יכול בהחלט לעזור, אמנם אם תדעי לשאול שאלות נכונות בדרך שלך בעולם, המטרה ואמצעים ימצאו את הדרך שלהם אלייך. כשהתלמיד מוכן המורה מגיעה
שנה טובה ומתוקה

למעלה