התחלות חדשות

bittersweet2

New member
התחלות חדשות

אני קוראת כאן בעילום שם כבר תקופה, והחלטתי שהגיע הזמן להגיד שלום נמצאת כבר תקופה לא קצרה בתהליך קשה ומורכב אך יחד עם זאת מרגש ומסקרן. חייתי את 30 שנותיי כ"סטרייטית" מהשורה אבל... לאחר הסתכלות אמיתית פנימה, מתחילה לבדוק מה נכון וטוב בשבילי. לצערי, לא מכירה הרבה אנשים מהקהילה מה שמקשה קצת על העניין. אשמח לשמוע רעיונות למקומות בילוי ובכלל עצות ל"מתחילות"

אוססונה

New member
עצה להתחלה חדשה - שלום וברכה.

רבות כמוך, באות לפורום הזה, כל שבוע. אינך צריכה להכיר נשים מהקהילה ומקומות בילוי מיוחדים כדי להכיר ולדעת. כל מה שאת צריכה לעשות, תתחברי לנשים, בכל מקום. בחיוך, בלב מרטט, את תופתעי לגלות, נשים רבות, תאוות למגע נשי. מגע פיזי, של אישה באישה. שלום וברכה

bittersweet2

New member
תודה

האמת שבינתיים זה לא קל, מקווה שבעתיד זה יזרום יותר כמו שאת מתארת...

yali82

New member
בעתיד זה בטח יזרום יותר

רק עניין של זמן הסתגלות... מאיפה את בארץ? אזור לא חייבת להסגיר יותר מדי.... ואז אוכל לספר לך על מקומות בילוי נחמדים... :) ברכוה המצטרפת

bittersweet2

New member
אני מאזור תל אביב

אני אשמח לשמוע על מקומות בילוי, כרגע מכירה רק מקום אחד...

פאמקי

New member
חושבת...

שפורומים זו התחלה נפלאה. יוצאים מ"מפגש" כתוב כזה, לא מעט זוגות והמון חברויות. מוזמנת לשתף ולהשתתף.

ממממממממממ

לא יודעת כמה יכולה לייעץ.... אבל נראה לי שאת הצעד הראשון עשית ברגע שפתחת את ההודעה הזו בדיוק : ) מכאן נראה לי שדברים פשוט יזרמו לך בטבעיות....תתפלאי אבל זה קורה. אני רואה בדרך הזו אומץ, לבחור ללכת אחרי הלב זה לא פשוט אבל אם זה נכון, זה משתלם לדעתי. תמשיכי במה שהתחלת... שיהיה בהצלחה....

למעלה