התחלה

galadrial

New member
התחלה

שלום. אני לא יודעת בדיוק איך להתחיל את ההודעה, או מה לכתוב. אבל אני כן יודעת שאני מתעניינת, מאוד, בתחום המאגיה והכישוף. התחום הזה קוסם לי מזה זמן רב, ואני מרגישה חיבור עמוק אליו במקומות שונים בחיי, אך מעולם לא הייתה לי היכולת או ההכוונה "להתמקצע" בו או ללמוד אותו... אני אשמח לכל סוג של עצה, הכוונה או לימוד. תודה יום טוב

JastDavid

New member
אממממ גם אני רוצה אבל הינה עצה

תקראי כל מאמר שאת מוצאת יש המוון

galadrial

New member
טוב

זה לא כזה עוזר לי... קיוויתילעצה ממישהו יותר מנוסה בתחום. תודה בכל מקרה :)

Pentegram

New member
אוליי אוכל לעזור לך

הבנתי שמאגיה מעניין אותך. אני אוכל לעזור לך יותר. צרי איתי קשר באיי סי. 319-635-512

RainBird

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif ריכזתי המון עצות למתחילים במאמר הבא: בהצלחה!

Envenom

New member
שייני! ../images/Emo23.gif

דברי איתי מתוקה, תרימי טלפון או משהו

Envenom

New member
שייני ../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif

כמו במשרתיו הנאמנים ברוקי (מה זה בוהק בכלל?)

Pentegram

New member
רוצה עזרה? פני אליי

תחזרי אליי לאיי סי, אני יעזור לך ויסביר לך כל מה שתרצי לדעת.

blackstone

New member
המלצות .

בעברית : האתר של כרמית מזרחי . שאזא"ם אבל הכי מומלצים הם האתרים מחו"ל .

InvisibleBeast

New member
ריפוי

אני הייתי מציע לך להתחיל ללמוד הילינג, ללכת לקורסים תהיה האפשרות הכי טובה, לחוות את אנרגיית החיים בעצמך וללמוד לרפא\למצוא בעיות פיזיות או פסיכולוגיות אצל אנשים, לטפל בהם. היכולת הזאת תמונה בכל אדם וכל עוד הכוונה טובה כך גם התוצאה. בקשר לעצה הקודמת לקרוא כמה שיותר מאמרים, מצד אחד במאמרים יש מידע על הנושא אבל מצד שני לא כל המידע הזה נכון ולא כל המידע הזה מתאים לך עכשיו, לפיכך אם את הולכת בדרך הזאת הייתי מציע לך לבדוק את הדעות שלך שנית ולהיות בעלת ראש פתוח, יש מספיק אנשים שנפלו לפח לאחר שקראו מאמרים בנושא, שחלקם מבוססים על האמת אבל מובאות בהם דעותיהם האישיות של הכותבים ותפיסותיהם שלהם והם לא משאירים פתח להחליט בעצמך האם את מאמינה בדבר זה או אחר או שהם מראים לך על דרך אחת בלבד. אין דרך אחת בלבד ללכת בה ואין דרך נכונה, אז הדבר הכי חשוב שהייתי ממליץ עליו הוא להיות בעל ראש פתוח לשינויים בדעות בתפיסות במוסר וכו'. תוכלי למצוא הרבה ספרים בנושאים שונים בתחום בחנויות מיסטיקה ובחנויות של ספרים במדורים של העידן החדש, למרות שרוב החומר האיכותי הוא בדרך כלל באנגלית יש ספרים טובים מאוד גם בעברית. גם לספרים הייתי ממליץ להתייחס באופן נייטרלי(באופן חופשי ולא לקחת את הכתוב כנכון ומובן מאליו) כי בכל חומר שאת קוראת יכולים להיות דברים נכונים יותר ונכונים פחות וגם עצות שמתאימות לך יותר ומתאימות לך פחות, תקשיבי "לקול הפנימי".

למעלה