התחלה

יהבונת1

New member
התחלה

מאיפה מתחילים.... לפי שבוע נאמר לי ע"י רופא שהגעתי אליו לייעוץ (אחרי 15 ivf אצל רופא אחר) שהוא לא חושב שהמשך טיפולים יזכו אותנו בהריון המיוחל וכמובן בילד, הוא המליץ לנו לפנות לפונדקאות.
לקח לי כמה ימים להתאושש ועכשיו אנחנו מנסים להבין איך לתחיל הליך כזה, איפה כדאי לעשות אותו (ארץ או חו"ל) וכמובן עם איזה מרכז או בכלל לבד?
הגעתי לפורום המבורך הזה ואשמח לקבל המלצות, הכוונות או כל דבר שיכול לעזור לנו להבין לקראת מה אנו הולכים ואיך כדאי לעשות את זה
תודה מראש

גיי J

New member
אני גם בהתחלה

יכולה לשתף ממה שאני עשיתי.
כמובן שפניתי לפורום המקסים וקיבלתי המון הודעות והמלצות.
אחר כך נכנסתי לאינטרנט והכנתי טבלה של כל היתרונות והחסרונות בין חו"ל לארץ (הודו, גאורגיה ואוקראינה) עשיתי חישוב גס של המחירים וכך בעצם הבנתי מה מתאים לי. אני הייתי בטוחה שאעשה בארץ ואחרי שהכנתי את הטבלה והסתכלתי על הנתונים היבשים הבנתי שחו"ל יותר מתאים לנו.
אחר כך הוצאתי נתונים של מרכזים וקבעתי פגישות איתם, הסתכלתי ושאלתי בפורום וקיבלתי המלצות על המרכזים.
אנחנו פנינו לשלושה מרכזים. (אין הרבה מרכזים ולדעתי לא כדאי ללכת לכולם, זה מאוד מבלבל)
אחרי הביקור, חשבנו הרבה והחלטנו לאיזה מרכז לפנות, למרות שכסף הוא עניין מרכזי והעלויות הם מאוד גבוהות, ההחלטות התקבלו ללא קשר למחירים, על מנת שלא נפנה למרכז על פי המחיר.
שיהיה המון בהצלחה!!

למעלה