התחלה

התחלה

היי, הגעתי לכאן בהזמנתה של יעלי ונכנסתי כמה פעמים, הצצתי עליכן
וכרגע אני נמצאת בתקופה שאני פשוט רוצה לעשות שינוי באורח חיים שלי מכל מיני בחינות. אחת מהן היא - דיאטה, כל מה שניסיתי עד עכשיו לא נמשך הרבה זמן ואף פעם לא היה באופן מסודר ולכן החלטתי לפנות אליכן ולהיות חלק מהפורום, בתקווה לקבל קצת טיפים וחיזוקים מכן
אז אני עדיין לא אמא, אבל אני מקווה שלמרות זאת אוכל להשתתף כאן.. [
] שאלתי היא.. מאיפה מתחילים
יש לי מטרה, והייתי רוצה פשוט לשנות את קו החשיבה שלי.. להבין שלחטוף משהו לאכול ב-21:00 בערב זה לא בריא וטוב בשבילי.. ולשיים את זה
אודה להתייחסותכן
לילה נפלא שיהיה

לילית462

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

ראשית, ברור שאת מוזמנת אפילו שאת לא אמא ! אצלנו כל המרבה הרי זה משובח (סוג של פיצוי כזה, את יודעת) ולגבי שינוי קו החשיבה... זה קשה, אם תקראי כאן הודעות, תוכלי לקבל רעיונות. בגדול אולי כדאי לפנות לאיש מקצוע שיכוון אותך, דיאטנית או קבוצה... ואולי פשוט לנסות לעשות סדר בתזונה, לכתוב כל מה שאוכלת - ה כ ל, בלי לרמות. לתכנן מראש, להכין תפריט למחר ולעמוד בו. ועוד דבר אחד חשוב - לכתוב כאן והרבה, זה עוזר, מנסיון !

jesie12

New member
ברוכה הבאה קוקית../images/Emo24.gif

כל דיאטה או שינוי באורח חיים מתחילה בראש! אני בת 42 וזו לי הדיאטה הראשונה בחיי פשוט התעוררתי בוקר אחד עם שינוי בקו המחשבה ומשם זה התחיל שיהיה לך בהצלחה ואנחנו כאן בשבילך, אל תהססי לשתף אותנו בכל דבר שעולה לך

יעל י

New member
ברוכה הבאה יקירתי...

שמחה שבאת שינוי לטובה תמיד טוב לעשות,קשה לשנות אבל כדאי להתמיד ולשאוף לטוב יותר. ספרי איזו דיאטה את עושה? מה את אוכלת? ככה נוכל לתת לך רעיונות איך להתחיל... בהצלחה

../images/Emo51.gifלכן, בהחלט עושה שינוי בכלל לדבר על זה..

בבית אני לא מרבה לשתף בהחלטות שלי לגבי דיאטות מהפחד להיכשל.. וזה לא שהם לא תומכים, זה פשוט משהו שאני רוצה להתמודד איתו לבד אבל ביחד
כבר זמן שאני חושבת ללכת לשומרי משקל, אבל בגלל בעיה תקציבית זה לא ממש מתאפשר לפני כמה זמן הלכתי לדיאטנית דרך קופ"ח וזה לא ממש הצליח.. משהו שם לא הסתדר הבעיה העיקרית שלי, או יותר נכון החולשה שלי היא - מלוחים
במבה, ביסלי ושאר חבריהם..
אני מתפתה בקלות, ניגשת אליהם בכל פעם שמשעמם. בעיקר משעמם בפה [מסטיק לא תמיד עוזר כתחליף] לפני חודש היתה תקופה שהצלחתי להתאפק [פשוט בבית זה זמין - ולא כי אני קונה
] והייתי ממש גאה בעצמי.. עד שהגיע היומולדת של אבא
וזה בשניה - שבר את התאפקות...
את הבוקר אני מתחילה עם קורנפלקס הצהוב המוכר עם חלב 3% שומן או מעדן 0%-15% שומן בצהריים אני מבשלת אוכל, כל פעם משהו אחר, לרוב משהו שכולל טיגון [שניצל - פייבוריט אצלי
] ותמיד טועמת תוך כדי
אח"כ יושבת לאכול.. אני לא אוכלת ישר כשהאוכל מוכן, תמיד מחכה שעה-שעתיים בין לבין אני לוקחת פרי [בננה, תפוח] משתדלת להתרחק מהממתקים, לא תמיד מצליח..
ובערב, זה גם חולשה.. תמיד הרעב מבצבץ לו בשעות האלה.. ואז אני מחפשת משהו שישתיק לי אותו.. וזהו פחות או יותר.. אני תמיד אומרת "יאללה קוקי, מהיום.." מחזיקה עם זה כמה שעות ואז ברגע זה מתפוגג
אני אקח את עצתה של לילית [דורית
] ואנסה באמת לקרוא כאן אתכן.. אולי זה יגרום להבין את מה שלא הבנתי עד עכשיו.
על הקבלת פנים.. ומי שהגיעה עד סוף ההודעה - קבלי ח"ח על שלא התייאשת
לילה טוב

למעלה