התחלה

קמיל23

New member
התחלה ../images/Emo131.gif

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, מקוה ללמוד מהניסיון שלכם. לאחרונה התחלתי לרכב (לפני כחודשיים), בינתיים מאוד נהנית. היום עשיתי שיעור שני של קנטר ואשמח לקבל טיפים ועצות. מקוה שעוד נשתמע
ביי בינתיים

היי קמיל...מזל טוב....

אני מבטיחה לך שתהני מכל שיעור.... איפה את רוכבת? בשיעור פרטי או בקבוצה?

jgut

New member
ברוכה הבאה

לגביי טיפים ועצות, נשמח אם תהיי יותר ספיציפית :)

dixie chick

New member
ברוכה הבאה!

העיצה שלי, תזהרי לא להתמכר (או שכבר מאוחר מדי?)

קמיל23

New member
אז ככה...

קודם כל תודה לכל המברכים, אחלה אוירה יש פה... לגבי הטיפ שקיבלתי - אז נראה לי שכבר מאוחר מידי - אני כבר לגמרי לגמרי מכורה ונהנית מזה, לא מעוניינת ב"גמילה".... אני עושה שיעורים באופן פרטי או מקסימום עם עוד רוכב ביחד, אבל לא בקבוצה. ככה פשוט יותר נוח לי. האם לשיעור קבוצתי יש יותר תרומה? כדאי?

לדעתי כדאי מאוד קבוצה.

1)מלמד איך להסתדר עם סוסים אחרים במגרש- עקיפות, שמירת מרחק, משיכה של סוס לסוס אחר, ועוד. 2) מלמד מטעויות של אחרים. המדריך מעיר, את רואה, וזה עוזר להבין יותר טוב. 3) לא אצל כולם, אבל יש אנשים שרכיבה בקבוצה עוזרת להם לשים יותר לב לסביבה- איפה יש עוד סוסים, האם הסוס מלפנים קרוב או רחוק. וצריך לשים יותר לב- גם לסוסים, וגם לדברים מסביב. 4) כמובן שיש מצב שמכירים גם חברים חדשים. את המיומנויות האלה לא רוכבים ברכיבה לבד במגרש. ניתן לרכוש אותן ברכיבה עם עוד רוכב אחד, אבל אז המיונויות האלה לא מפותחות מספיק.

fliperit

New member
אני חושבת

שבהתחלה (אחרי שלושה ארבעה שיעורים) חשוב לרכב בקבוצה. אחרי שלמדת להסתדר עם הסוס כשאין גרויים מסביב- הגיע הזמן לעלות רמה ולהתמודד איתו כשיש עוד סוסים מסביב. מעבר לזה- כיף יותר לרכב בקבוצה..

jgut

New member
../images/Emo45.gif ויש יתרון נוסף בקבוצה

לפעמים עוזר ללמוד מטעויות והצלחות של אחרים. כשהמדריך מעיר על משהו שאת לא יכולה לראות על עצמך, את יכולה לראות את הכוונה על תלמיד אחר.

איליוס

New member
ברוכה הבאה

בתור רוכבת מאוד צעירה ודנדשה (3 חודשים) אני רוכבת הרבה בשיעורים פרטיים אבל גם לפחות השיעורים בשבוע הוא קבוצתי ואין ספק שיש הבדל.... אני אישית מעדיפה את הפרטיים בשביל הביטחון שלי אבל אין ספק שזה שונה בקבוצה כי גם צריך לדעת לעבוד עם עוד סוסים ורוכבים יש הוואי חברה כזה שזה מאוד כיף וגם יש לך זמן לשנום ולנוח כי יש עוד רוכבים בקבוצה לצערי לא הזהירו אותי שזה עסק ממכר ונפלתי חזק מאוד בהצלחה והגעת לאחלה פורום לי הוא עוזר מאוד מאוד

שלום קמיל ../images/Emo13.gif

אני שיר, בת 14
רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר
באיזו חווה את רוכבת? ביקשת עצות וטיפים- כמו שjgut כתבה, תהיי יותר ספציפית. במה את צריכה? אולי ישיבה? קום שב?

למעלה